Rec TV film bölümü m3u (ilk mesajı oku)

Rec TV M3u gelsin mi

• Evet

Oy: 69 90.8%
  • Hayır cs eklenti yetiyo bize veya diğer listeler

Oy: 7 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    76
  • Anket kapatılmış .
m3u dosyası m3u_plus olup kategorili olsa tek bi dosyada muhteşem olurmuş. Eline sağlık

Rec TV için M3u listesi

https://github.com/Sakubaba00/rectv

Örnek link
https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/rectv/refs/heads/main/SonFilmler.m3u

Repoda katogeri olarak ayırdım isteyen istediği M3u kullanabilir otomatik güncelleme ile domain güncelleniyor iyi kullanımlar 😁
Bu otomatik güncelleme Yi nasıl eklediniz M3u nuza bana anlatma şansınız var mı? Kendi listemde kullanmak isterim

Nasıl yapıldığını bilsek keşke :)
Ben yukarıda yazmıştım
Bütün kategorileri tek bir M3u ya koyup filmleri de kategori kategori ayırarak yapabilirsiniz
Yukarıdaki mesajı kastediyorum
Bunu biri yapıp bana atsa veya paylaşsa güzel olmaz mı her şeyi ben yapsam oho 😂😂
@sakultah eğer yapamazsan bana yazabilirsin istersen ben yapmaya çalışırım ve yapabilirsem sana atarım listeyi

Tüm listeleri tek bi m3u yaparım ama güncelleme alacak şekilde kategorili bir listeyi kasdetmiştim ben.

Bunu biri yapıp bana atsa veya paylaşsa güzel olmaz mı her şeyi ben yapsam oho 😂😂
Hocam anlasak dükkan sizin de anlamadığımız için sizden istiyoruz. Anlasak biz de işin bir ucundan tutmak isteriz. Yaptığınız herşeyi bunu nasıl yapıyor diye şaşırıyorum. Zahmet olacaksa yapmanıza da gerek yok.

Selamlar;

REC tv için bir m3u ve m3u_plus oluşturucu aşağıya ekliyorum. Exe yi çalıştırdıktan sonra terminalden istediğnizi seçip onaylayın. . exe ile aynı klasorde yani dizinde m3u_files diye bir klasor yaratıp oluşan dosyaları içine atacaktır. M3u ve m3u_plus dosyası yapabilirsiniz. İsterseniz kategoriye göre tek m3u da yapabilirsiniz. Aşağıda toplam süreyi 95 saniye vermiş ki bence çok iyi... Sonra bu dosyaları ne yaparsınız bilemem :)

Not: Listeleri direkt RECTV den çekmektedir..

M3U PLUS

Ekli dosyalar

• RecTV_M3U_Generator.rar
    7.1 MB · Görüntüleme: 29
Selamlar;

REC tv için bir m3u ve m3u_plus oluşturucu aşağıya ekliyorum. Exe yi çalıştırdıktan sonra terminalden istediğnizi seçip onaylayın. . exe ile aynı klasorde yani dizinde m3u_files diye bir klasor yaratıp oluşan dosyaları içine atacaktır. M3u ve m3u_plus dosyası yapabilirsiniz. İsterseniz kategoriye göre tek m3u da yapabilirsiniz. Aşağıda toplam süreyi 95 saniye vermiş ki bence çok iyi... Sonra bu dosyaları ne yaparsınız bilemem :)

Not: Listeleri direkt RECTV den çekmektedir..

Ekli dosyayı görüntüle 8062
Her filmi 2 kere ekliyorsun bu şekilde veya 3 ama emeğine sağlık

Her filmi 2 kere ekliyorsun bu şekilde veya 3 ama emeğine sağlık
Senin de emeğine sağlık. Haklı olabilirsin, aynı filmler birden fazla kategori altında yer alıyor olabilir. Listeyi incelemedim ben.
Belki de sadece "son filmler" için tek m3u indirsek hepsi yer alıyordur.

Senin de emeğine sağlık. Haklı olabilirsin, aynı filmler birden fazla kategori altında yer alıyor olabilir. Listeyi incelemedim ben.
Belki de sadece "son filmler" için tek m3u indirsek hepsi yer alıyordur.
Son filmlerde yer alıyor zaten hepsi

Son filmler hariç katogerileri birleştirme fikri nasıl 😂
Tam dediğin gibi ben de düşünmüştüm ki aklıma bu seferde şu geldi: Bir film hem aile, hem animasyon hem de macerada yer alıyorsa yine doğru olmayacak. Film ismine ya da id sine göre unique yapmaya çalışsak iş yükü çok binecek.. Sen ne dersin?

Konuyu görüntüleyenler

Geri