REC TV 1 NOLU KANAL SORUNU.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cebom

Üye
Konular
11
Merhabalar REC tv de ne zaman mac izlesem genelde sorunlu yayındamı sorun var player sona gıdıyor yayın gıdıyor stabılıte hıç verımlı gelmıyor bana onun dısında
inat. g...l...e tvx- domates yada farklı apk çogunu denedım hiç sorun yasamıyorum rec nasıl 1 numara dıye reklam edılıyor anlamak zor alternatıf yayını yok ve burdan *TVX EKIBINE AYRICA TESEKKUR EDIYORUM* kendı logolu kanalı ve beın+ da gercekten cam gıbı bir yayın servıs ettıklerı için internetım yeterlı cıhazımda yeterli idi güzel yayın izledim...

Merhabalar REC tv de ne zaman mac izlesem genelde sorunlu yayındamı sorun var player sona gıdıyor yayın gıdıyor stabılıte hıç verımlı gelmıyor bana onun dısında
inat. g...l...e tvx- domates yada farklı apk çogunu denedım hiç sorun yasamıyorum rec nasıl 1 numara dıye reklam edılıyor anlamak zor alternatıf yayını yok ve burdan *TVX EKIBINE AYRICA TESEKKUR EDIYORUM* kendı logolu kanalı ve beın+ da gercekten cam gıbı bir yayın servıs ettıklerı için internetım yeterlı cıhazımda yeterli idi güzel yayın izledim...
Rec Benim Gözümde Asla 1 Numara Olmadı Olmayacak. Siz De Sonuna Kadar Haklısınız Bravo 👍 TVX Yakında Ücretli Olacakmış Sanırım Emin Değilim Ama Olabilir

Rec Benim Gözümde Asla 1 Numara Olmadı Olmayacak
hocam benım içinde öyle ben yıllarca inat ile maçları gördum. kaç sezondur ızledım benı bir elın parmagını gecmez üzdüğü. sade maç yayınları eskıye gore kalıtesı bıraz daha yukselmış.. ama kalıte olarak -- TVX-- derım

Rec Benim Gözümde Asla 1 Numara Olmadı Olmayacak. Siz De Sonuna Kadar Haklısınız Bravo 👍 TVX Yakında Ücretli Olacakmış Sanırım Emin Değilim Ama Olabilir
İnşallah Paralı Olmaz Ama Paralı Olursa Da Bence Satın Alan Bir Çok İnsan Olur Mu Bilmem

İnşallah Paralı Olmaz Ama Paralı Olursa Da Bence Satın Alan Bir Çok İnsan Olur Mu Bilmem
paralı olacak yakın zamanda test edılıyor cıkan malıyete gore fıyat polıtıkası olacak gönül ister olmasın ama adamlar o yola baş koymuş.

paralı olacak yakın zamanda test edılıyor cıkan malıyete gore fıyat polıtıkası olacak gönül ister olmasın ama adamlar o yola baş koymuş.
Ben Olsam Bende Parayla Satardım Açıkçası Doğru Bir Karar Parayla Satılması

Öncelikle yeni başlık açmadan önce lütfen arama yaparak ilgili başlığın altından sorununuzu iletiniz. sorununuz için aşağıdaki bağlantıdan devam edebilirsiniz.
Rec Tv Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

Bir diğer konu, lütfen tamamı büyük başlık kullanmayınız. 3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri