UmitM0d
Paylaşımcı
- Konular
- 32
Merhaba dostlar @erencan84 forumdaşımızın paylaşımından ilham alarak bir script yazdım. Baktım konu altında bu yayını ekler misin tarzında çok mesaj vardı bende listeyi kendinize özel yapın diye bir balık tutma konusu açayım dedim
. Umarım işinizi kolaylaştırır.
Şimdi vereceğim dosyaların aynı klasörde olması ve dosya yolunun sizin klasörle eşleşmesi şart.
YoutubeÜmitM0d.py dosyasındaki base_folder = "/storage/emulated/0/UMITKOD/KODLARIM/YOUTUBE SCRİPT/Çekim/" yeri kendi yerel dizinize göre ayarlamanız gerek. Yani Download klasörünüzde ise dosyalar /storage/emulated/0/Download/ olarak değişmeniz lazım.
Scripti çalıştıracağınız uygulama Pyroid 3 uygulamasi:
Öğretici video :
Dosyalar
Bilmeyen acemi dostlarım için önemli detay
YoutubeÜmitM0d.py.txt olanı YoutubeÜmitM0d.py diye kaydet. Yani sondaki .txt sil

Şimdi vereceğim dosyaların aynı klasörde olması ve dosya yolunun sizin klasörle eşleşmesi şart.
YoutubeÜmitM0d.py dosyasındaki base_folder = "/storage/emulated/0/UMITKOD/KODLARIM/YOUTUBE SCRİPT/Çekim/" yeri kendi yerel dizinize göre ayarlamanız gerek. Yani Download klasörünüzde ise dosyalar /storage/emulated/0/Download/ olarak değişmeniz lazım.
Scripti çalıştıracağınız uygulama Pyroid 3 uygulamasi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Öğretici video :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Dosyalar
Bilmeyen acemi dostlarım için önemli detay
YoutubeÜmitM0d.py.txt olanı YoutubeÜmitM0d.py diye kaydet. Yani sondaki .txt sil