PTTavm güvenilir mi?

Ptt sitesinden çok alışveriş yaptım. Fakat sonuçta satıcı Ptt nin kendisi olmayabilir. Bir sıkıntı durumunda Ptt ne kadar arkanızda durur ona bakmak lazım. Müşteriyi en fazla kollayan site bana göre Amazon. Sonrasında Hepsiburada gelir.

Ptt sitesinden çok alışveriş yaptım. Fakat sonuçta satıcı Ptt nin kendisi olmayabilir. Bir sıkıntı durumunda Ptt ne kadar arkanızda durur ona bakmak lazım. Müşteriyi en fazla kollayan site bana göre Amazon. Sonrasında Hepsiburada gelir.
Satıcı Hepsiburada gibi sitelerde de satıyor ve güvenilir deniyor fakat pttavm daha ucuz olduğu için buradan alayım dedim internettede pttavm hakkında kötü yorumlar var alsam sıkıntı yaşar mıyım? Veya yenilenmiş ürün gelme ihtimali varmı?

Satıcı Hepsiburada gibi sitelerde de satıyor ve güvenilir deniyor fakat pttavm daha ucuz olduğu için buradan alayım dedim internettede pttavm hakkında kötü yorumlar var alsam sıkıntı yaşar mıyım? Veya yenilenmiş ürün gelme ihtimali varmı?
Yüzde yüz garanti kimse veremez tabi fakat Hb yorumları iyiyse denenebilir. Şahsen benzer yöntemleri deniyorum. Karar sizin

PTTAvm sitesi Hepsiburada, Trendyol gibidir. Satıcılar ürün satar. Site güvenilir, aynı mantıkla çalışır. Satıcıdan kaynaklı mağduriyetler yaşasanız bile muhatap bulabilirsiniz.

Bilgisayar alicaktim ve en ucuz olan yer pttavmydi güvenilir mi acaba ?
Teknorya sağlam bir firma ama Ptt AVM, sorun yaşanması durumunda en kötü pazar yeri olabilir, iptal, iade işleri çok zor. Kargolar PTT ile geliyor, genelde hepsinden uzun sürüyor (konuma göre değişebilir tabii ki). Son ihtimal olabilir ama 300, 500 fark olsa da Amazon tercih ediyorum ben. 2. sırada Hepsiburada.

Ben genelde PTT AVM de teşhir ürünü,iade ürünlerin satışını sıkça görüyorum.
Özellikle buradan alışveriş yapacaksanız bunları teyit edin. Açıklamalarına özen gösterin.

Geri