Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben şöyle ayarlayabildim, MP4 indirdim. FX dosya yöneticisi ile download klasöründe dosyayı bulup üzerine uzun süre basılı tuttum. Soldaki panelde, daha fazla yazan yerde, Şununla aç seçeneği var, projectivity launcher seçtim. Duvar kağıdı olarak ayarla? dedi, OK dedim. Launcher ayarlarından beceremedimAndroid/data/spocky/wallpapers içine indirdiğiniz video yu kopyalayın.
Uygulamadan da "Kullanıcı tanımlı wallpaper klasörü"nü seçin.
Yöntem doğru. Canlı duvar kağıdını ben hiç denemedim.Ben şöyle ayarlayabildim, MP4 indirdim. FX dosya yöneticisi ile download klasöründe dosyayı bulup üzerine uzun süre basılı tuttum. Soldaki panelde, daha fazla yazan yerde, Şununla aç seçeneği var, projectivity launcher seçtim. Duvar kağıdı olarak ayarla? dedi, OK dedim. Launcher ayarlarından beceremedim![]()
Ben de eskisine, yani reddit earth'e döndüm hocam. Dikkat dağıtıyor gezinirken. Telefonda bile koyu, vasat birşey kullanıyorum, ikonlar rahat görülsün diye. Zaten astigmat var, herşey varYöntem doğru. Canlı duvar kağıdını ben hiç denemedim.![]()
Kendi içinden indirilebilen '' Overflight" kullanıyorum ben. Tavsiye ederim.Ben de eskisine, yani reddit earth'e döndüm hocam. Dikkat dağıtıyor gezinirken. Telefonda bile koyu, vasat birşey kullanıyorum, ikonlar rahat görülsün diye. Zaten astigmat var, herşey var![]()
Ona bakalım bir ara reis.Usta hem ram temizleme tuşu olan hemde güzel bir Lauhncer lazım benim yaşlı kurt Dreambox B2 yeyaşlı kurt güncelleme 1 kere aldı Yeni bir launcher hayır demez
![]()
Onu denemiştim de, kullanılabilir depo alanı 1 GB altına düşünce, kurbanlardan biri de o oldu. Bir de ben de hep yüksek irtifa görüntüleri vardı, böyle şehir üstü uçuşu ya denk gelmedi, ya ayarlayamadım. Karanlık şehir üstünde, yanan ışıklar tarzı. Uçuşlarda bana hep kasvet uyandıran görüntü. Ne kadar da küçüğüz düşüncesi gelir hep aklıma milyonluk şehirlerin üstünde uçarken, aşağıda bir sürü insan, sorun, mutluluk, biz tek noktaKendi içinden indirilebilen '' Overflight" kullanıyorum ben. Tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 16712
Ben de aksine çok seviyorum üstad, kuş gibi hissediyorum kendimi. O gözle bakıyorum.Onu denemiştim de, kullanılabilir depo alanı 1 GB altına düşünce, kurbanlardan biri de o oldu. Bir de ben de hep yüksek irtifa görüntüleri vardı, böyle şehir üstü uçuşu ya denk gelmedi, ya ayarlayamadım. Karanlık şehir üstünde, yanan ışıklar tarzı. Uçuşlarda bana hep kasvet uyandıran görüntü. Ne kadar da küçüğüz düşüncesi gelir hep aklıma milyonluk şehirlerin üstünde uçarken, aşağıda bir sürü insan, sorun, mutluluk, biz tek nokta
Usta hem ram temizleme tuşu olan hemde güzel bir Lauhncer lazım benim yaşlı kurt Dreambox B2 yeyaşlı kurt güncelleme 1 kere aldı Yeni bir launcher hayır demez
![]()
O cihaz komşuda vardı. Allwinner işlemciydi diye hatırlıyorum. Alice çok güzel gider.Ona bakalım bir ara reis.
Tanix cihazları ve alice arayüzünü hiç sevmem üstad.O cihaz komşuda vardı. Allwinner işlemciydi diye hatırlıyorum. Alice çok güzel gider.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Elinize sağlık...İcon pack
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Canlı duvar kağıtları için.
Ekli dosyayı görüntüle 16697