Öneri ''Projectivy Launcher Premium'' Güncel Sürüm >>> v4.68

android/data/spocky/wallpapers
bu klasörler bende yok maalesef
yardımın için teşekkürler

Canlı duvar kağıtları için alternatif bir site.

Icon 'lar için uygulam değil ama kullanışlı bir depo. 480x270 olan ölçü uygundur.

ayarların hepsi launcher dan yapılıyormuş.sonunda başardım. canlı duvar kağıdını ise 4k olunca açmadı başka bir siteden 1080p indirdim sorunsuz uyguladı.
site linkini ben de paylaşayım herkes faydalansın. tekrar teşekkürler tekkan reis tv kendine geldi 😃

Android/data/spocky/wallpapers içine indirdiğiniz video yu kopyalayın.

Uygulamadan da "Kullanıcı tanımlı wallpaper klasörü"nü seçin.
Ben şöyle ayarlayabildim, MP4 indirdim. FX dosya yöneticisi ile download klasöründe dosyayı bulup üzerine uzun süre basılı tuttum. Soldaki panelde, daha fazla yazan yerde, Şununla aç seçeneği var, projectivity launcher seçtim. Duvar kağıdı olarak ayarla? dedi, OK dedim. Launcher ayarlarından beceremedim😂

Ben şöyle ayarlayabildim, MP4 indirdim. FX dosya yöneticisi ile download klasöründe dosyayı bulup üzerine uzun süre basılı tuttum. Soldaki panelde, daha fazla yazan yerde, Şununla aç seçeneği var, projectivity launcher seçtim. Duvar kağıdı olarak ayarla? dedi, OK dedim. Launcher ayarlarından beceremedim😂
Yöntem doğru. Canlı duvar kağıdını ben hiç denemedim. 😁

Yöntem doğru. Canlı duvar kağıdını ben hiç denemedim. 😁
Ben de eskisine, yani reddit earth'e döndüm hocam. Dikkat dağıtıyor gezinirken. Telefonda bile koyu, vasat birşey kullanıyorum, ikonlar rahat görülsün diye. Zaten astigmat var, herşey var😎

Usta hem ram temizleme tuşu olan hemde güzel bir Lauhncer lazım benim yaşlı kurt Dreambox B2 ye 😀 yaşlı kurt güncelleme 1 kere aldı Yeni bir launcher hayır demez 😀

Kendi içinden indirilebilen '' Overflight" kullanıyorum ben. Tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 16712
Onu denemiştim de, kullanılabilir depo alanı 1 GB altına düşünce, kurbanlardan biri de o oldu. Bir de ben de hep yüksek irtifa görüntüleri vardı, böyle şehir üstü uçuşu ya denk gelmedi, ya ayarlayamadım. Karanlık şehir üstünde, yanan ışıklar tarzı. Uçuşlarda bana hep kasvet uyandıran görüntü. Ne kadar da küçüğüz düşüncesi gelir hep aklıma milyonluk şehirlerin üstünde uçarken, aşağıda bir sürü insan, sorun, mutluluk, biz tek nokta

Onu denemiştim de, kullanılabilir depo alanı 1 GB altına düşünce, kurbanlardan biri de o oldu. Bir de ben de hep yüksek irtifa görüntüleri vardı, böyle şehir üstü uçuşu ya denk gelmedi, ya ayarlayamadım. Karanlık şehir üstünde, yanan ışıklar tarzı. Uçuşlarda bana hep kasvet uyandıran görüntü. Ne kadar da küçüğüz düşüncesi gelir hep aklıma milyonluk şehirlerin üstünde uçarken, aşağıda bir sürü insan, sorun, mutluluk, biz tek nokta
Ben de aksine çok seviyorum üstad, kuş gibi hissediyorum kendimi. O gözle bakıyorum.

Geri