Projectivy Launcher Katagori Problemi

Yukarıda bir açıklama daha yaptım. O yolu izle, olursa ne alâ, olmazsa sanırım tvnin kendi arayüzü yada projectivy launcher kullanma konusunda bir seçim yapmak durumundasınız.
Fotoğraf attığın mesajdan bahsediyorsan o yolu izledim tv yi seçtim yaptım.Ama dediğim gibi aradan zaman geçince olmuyor yine Projectivy ile başlıyor.Tv ile yani uydu ile başlamıyor.

Fotoğraf attığın mesajdan bahsediyorsan o yolu izledim tv yi seçtim yaptım.Ama dediğim gibi aradan zaman geçince olmuyor yine Projectivy ile başlıyor.Tv ile yani uydu ile başlamıyor.
Tv yi seçerken bir ekran kaydı atarsan bakmak isterim. Sana misal olması için bir kayıt ekliyorum. Orada (tv derken) neyi seçiyorsun merak ettim

Ekli dosyalar

• 20251201_012515.jpg
    20251201_012515.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 3
Son fotoğraftaki Projectivy ara yüzü bu şekilde sadeleştirdim.Tv uygulamaları altındaki en baştakaki uygulamaya tıklayınca direk uydu açılıyor uydudaki kanallar.Yani bir tv nin ana görevi olan tv kanalları geliyor ekrana.TRT, atv, Kanal d, star tv,show tv vs.. bunlardan birini seçip işde uydudan izliyorsun.
Kusura bakma yazı ile anlamak ve anlatmak zor olduğu için böyle detaya giriyorum yanlış anlama lütfen.

Son fotoğraftaki Projectivy ara yüzü bu şekilde sadeleştirdim.Tv uygulamaları altındaki en baştakaki uygulamaya tıklayınca direk uydu açılıyor uydudaki kanallar.Yani bir tv nin ana görevi olan tv kanalları geliyor ekrana.TRT, atv, Kanal d, star tv,show tv vs.. bunlardan birini seçip işde uydudan izliyorsun.
Kusura bakma yazı ile anlamak ve anlatmak zor olduğu için böyle detaya giriyorum yanlış anlama lütfen.
Sanırım probleminiz bir nebze olsun çözülmüș gibi. Böyle tv uygulamasını ilk sıranın başına alarak bir tikla tv uygulamasını başlatabilirsin :)

Son düzenleme:
İşte sıkıntı çözülmemiş olması bunları ben zaten yapmıştım ve olmadı malesef onun içinde size sordum :)
Neyse yapılması gerekenleri yaptın olmuyorsa yapacak bir şey yok. Parmakların biraz daha fazla çalışacak maalesef 😁😅

Neyse yapılması gerekenleri yaptın olmuyorsa yapacak bir şey yok. Parmakların biraz daha fazla çalışacak maalesef 😁😅
Evet aynen dediğin gibi olacak öyle görünüyor :D Şimdi son olarak ezcümle şu: Bu senin attığın son fotoğrafta sen, 'açılışta otomatik başlatma' kısmından Projectivy i seçmişsin ve direk onunla açılıyor.Bende, 'açılışta otomatik başlatma' kısmından tv yi seçmişim uydu kanalları açılması gerekirken bende de direk Projectivy ile açılıyor.İşte ana sıkıntım buydu.:D:D:D

Az önce şunu fark ettim yukarıda bahsettiğimiz 'açılışta otomatik başlatma' olayı tv yi elektirikten kesersek yani fişi pirizden çıkarırsak veya kompile kapatırsak çalışıyor. Tv stand by da kalırsa bu olay çalışmıyor işlemiyor, yine Projectivy ile açılıyor.

Yada "Button mapper" adlı uygulamayı televizyonunuza kurarak kumandanızın kullanmadığınız bir tuşunu " tv" uygulamasınına atayabilirsiniz. Bu sayede tv projectivy launcher la başladıktan hemen sonra atadığınız tuş yardımı ile bir tıkla tv uyanmasına ulaşabilir, ekranda tv uygulamasını aramanıza gerek kalmaz. Bu sayede sorun tam sizin istediğiniz gibi çözülmesede çözüme en yakın olasılık bu olsa gerek.

Evet aynen dediğin gibi olacak öyle görünüyor :D Şimdi son olarak ezcümle şu: Bu senin attığın son fotoğrafta sen, 'açılışta otomatik başlatma' kısmından Projectivy i seçmişsin ve direk onunla açılıyor.Bende, 'açılışta otomatik başlatma' kısmından tv yi seçmişim uydu kanalları açılması gerekirken bende de direk Projectivy ile açılıyor.İşte ana sıkıntım buydu.:D:D:D
Evet benim de istediğim sizden farklı olarak o. Benim ekran direk projectivy ile başlasın sonra ben istediğim uygulamayı seçeyim.

Üstad, senin bahsettiğin kısa yoluda gizleyebiliyorsun ya da eğer kurulumda ayar o şekilde gelmişse bahsettiğin çarkı göremezsin. O yüzden arkadaşların senin bahsettiğin çözümü görememeleri normal. Bahsettiğin kısa yolu göremeyen arkadaşlarda bu ayar ya kapalı ya da kullanmayı bilmiyordur. (Ayar açıksa projectivy ana sayfasında hiç bir uygulama açık değilken kumandayla en sola kayarsan gelen kısa yollardan bahsettiğini varsayarak bunu yazıyorum.)
Bazen kendimden yola çıktığım için yanılıyorum üstad, haklısın.

Bunun Ali'si var Veli'si var. 🙂

Geri