Projectivy Launcher Katagori Problemi

Konular
3

Google TV’de Projectivy Launcher kullanıyorum. ‘TV Uygulamaları’ altında ‘İzlemeye Devam Et’ diye bir kategori çıkıyor ve yarım bıraktığım içeriklerin fotoğrafları görünüyor. Bunu gizleyemiyorum çünkü kategori listesinde ‘İzlemeye Devam Et’ diye bir seçenek yok. Diğer başka istemediğim katagorileri gizledim. Fakat ‘İzlemeye Devam Et’ bölümünü gizliyemiyorum çünkü görünmüyor.Bu ‘İzlemeye Devam Et’ katagorisini nasıl gizliyebilirim? Aşağıda fotoğrafta gizlemek istediğim katagori açık şekilde görünüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
WhatsApp Grsel 2025 11 29 saat 215118 92c55602

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kategorinin soluna doğru kaydırdığında kategori ayarı çıkar. Oradan ayarlayabilirsiniz. Yada Projectivy Launcher kategori ayarlarından yapabilirsiniz.

Kategorinin soluna doğru kaydırdığında kategori ayarı çıkar. Oradan ayarlayabilirsiniz. Yada Projectivy Launcher kategori ayarlarından yapabilirsiniz.

Hocam yazdim dikkat etmemişsin diğer katagorileri kaldırdım zaten.Sadece izlemeye devam et katagorisi olmuyor yok öyle bişey dediğin yerde.

Hocam yazdim dikkat etmemişsin diğer katagorileri kaldırdım zaten.Sadece izlemeye devam et katagorisi olmuyor yok öyle bişey dediğin yerde.
Google tv' lerin birçoğunda hesaplar yalnızca uygulamaları göster gibi bir seçenek olması lazım fakat projectivy launcher kullanmadığım için bu yöntem işe yarayıp-yaramadığını bir deneme yaparak test edebilirsiniz hocam

Google tv' lerin birçoğunda hesaplar yalnızca uygulamaları göster gibi bir seçenek olması lazım fakat projectivy launcher kullanmadığım için bu yöntem işe yarayıp-yaramadığını bir deneme yaparak test edebilirsiniz hocam
Google tv ayarlarındamı böyle bir seçenek var acaba?

Google tv de, Projectivy Launcher’da ‘tv uygulamaları‘ katagorisinin altında başka bir katagori olan, ‘izlemeye devam et’ katagorisi çıkıyor, ve kapak fotoğrafı gibi izleyip yarım bıraktığım dizi, film, belgesel vs.. den alıntı şeklinde fotoğraflar çıkıyor. Bunu gizleyemiyorum. Kategoriler bölümünde diğer katagorileri gizledim.Fakat ‘izlemeye devam et’ diye bir katagori yok. Bu katagoriyi nasıl kaldırabilirim?​

Lütfen kurallara göre düzenleme yapınız. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.

1- Doğru Konu Açmak:
Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

Mesaj kalın olmayan harflerle yazılamıyor hep kalın yazılıyor nedense.

Son düzenleme:

Google TV’de Projectivy Launcher kullanıyorum. ‘TV Uygulamaları’ altında ‘İzlemeye Devam Et’ diye bir kategori çıkıyor ve yarım bıraktığım içeriklerin fotoğrafları görünüyor. Bunu gizleyemiyorum çünkü kategori listesinde ‘İzlemeye Devam Et’ diye bir seçenek yok. Diğer başka istemediğim katagorileri gizledim. Fakat ‘İzlemeye Devam Et’ bölümünü gizliyemiyorum çünkü görünmüyor.Bu ‘İzlemeye Devam Et’ katagorisini nasıl gizliyebilirim? Aşağıda fotoğrafta gizlemek istediğim katagori açık şekilde görünüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 16675
C

Merhaba, projectvy ayarlarında "kategori" değil hemen altında "kanalları düzenle" (ya da ona benzer bir ifade) seçeneğini seç, orada "İzlemeye devam et" seçeneği göreceksiniz oraya tıkla orada "görünürlük" ayarı (ya da ona benzer bir ifade) göreceksiniz, onun tikini kaldır. Bu kadar, kolay gelsin.

Not: Ben boxta dil olarak Hollandaca kullanıyorum, Türkçe cevirisinin farklı olabileceğini düşündügüm için "ya da ona benzer bir ifade" şeklinde açıklama yaptım.

Son düzenleme:
Hocam selam
Çok emin olamadım ama bende bu başlık ''izlemeye devam et'' değil ''şimdi çalınıyor'' diye geçiyor sanırım ikisi aynı sen de bunu kastediyorsun ve evet haklısın bunda sil seçeneği yok ama gizle seçeneği var ben kullanmadığım için gizle demiştim işine yarar mı bilmiyorum

Sol tarafında çark işaretine tıklayıp çıkan menüden görünürlüğü kapatın.

Hocam selam
Çok emin olamadım ama bende bu başlık ''izlemeye devam et'' değil ''şimdi çalınıyor'' diye geçiyor sanırım ikisi aynı sen de bunu kastediyorsun ve evet haklısın bunda sil seçeneği yok ama gizle seçeneği var ben kullanmadığım için gizle demiştim işine yarar mı bilmiyorum
Evet olabilir. Zaten "yada buna yakın ifadeler" diye açıklama yapmışım. Birde "sil" seçeneği değil "görünürlük" yada buna benzer ifade demiştim oda sizde "gizle" olarak geçiyorsa bu anlaşılabilir olması lazım diye düşünmüştüm. Bu bahsettiğiniz ayar bence arkadaşın aradığı ayar. Sizin açıklamayı kullanarak sorununu çözmeye deneyebilir..

Hem yardım istiyorsun hemde atar yapıyorsun. Önce hitap etmeyi öğren sonra konu aç.
Hem yardım istiyorsun hemde atar yapıyorsun. Önce hitap etmeyi öğren sonra konu aç.
Atar yapmadım düzgün bir şekilde dikkat etmemişsiniz dedim, buda normal bişey olabilir gözden kaçabilir.Bence siz şuan atar yapıyorsunuz.Hitabete gelirsekte bu mesajı okuyanlara bırakıyorum onlar yorum yapsın bakalım sizmi benmi hitap etmeyi bilmiyormuşuz yazsınlar görelim.

Evet olabilir. Zaten "yada buna yakın ifadeler" diye açıklama yapmışım. Birde "sil" seçeneği değil "görünürlük" yada buna benzer ifade demiştim oda sizde "gizle" olarak geçiyorsa bu anlaşılabilir olması lazım diye düşünmüştüm. Bu bahsettiğiniz ayar bence arkadaşın aradığı ayar. Sizin açıklamayı kullanarak sorununu çözmeye deneyebilir..
Aynen buraya yazdığınız gibi yaptım oldu.Şimdi bir diğer sıkıntıda tv deyken kapatsamda Google tv yani internet bölümü açılıyor tekrar açtığımda.Güç ayarlarından hangi programla başlamak istiyorsak seçiyoruz oradan ben tv seçtiğim halde yine Google tv ile başlıyor.Standby konumundayken.Kısaca nerede kapattıysam oradan açılsın istiyorum. Bununda bir ayarı varmı?Yada her açtığımda standart tv ile başlasın normal tv gibi böyle bişey mümkünmü?Bu arada Projectivy i kurmadan önce bu dediklerim mümkün oluyordu, Projectivy de olmuyor. Tekrar normal Google tv kendi ana ekranını kullanırsam oluyor.

Son düzenleme:

Geri