✨PlayTorrio ▶️Player ⚡️Jeneratör ✅ Acemi Kullanıcılar

birdirbir

Uzman
Puan 471
Çözümler 0
@birdirbir
PlayTorrio Player.png

Download Linkleri ekli (1 ve 2) pdf dosyalarındadır. Dosyalarlardaki sisteminizi ilkönce tespit ediniz.
Pdf dosyasında ilgili sisteminiz neyse o programa ait Download tuşu ile indiriniz.

İndirme sonrası sistem yeni versiona yükselterek PlayTorrio-1.1.6 olarak yapınız.

00- update v1-1-6 olacak.png

Sistem güncellemesinden sonra sadece Live TV kalacak şekilde ayarlara geçelim.

Live TV Ayarlarını ekteki Setting Pdf dosyasında sırayla yapınız.

Ayarları Live Tv ye göre yapınca Home sayfasında görünen filmler izlenemez.
Sadece Live TV özelliğinde olanlar aktif olur. Niye Filmler izlenmiyor demeyiniz.

Test sadece uzmanlık alanım olan Live TV için Windows ve Android Mobilde yapılmıştır.
Diğer sistem deneyimlerini Test edecek kadar vaktim olmadığı için deneyimlemedim.

Uzman Kullanıcılar diğer özellikleride deneyimleyip paylaşabilirler.

Herkese iyi kullanımlar olsun. Teşekkürler...

Ekli dosyalar

reis bende version 1.1.6 olmuyor tekrar tekrar indiriyor

Ekli dosyayı görüntüle 32929

Download Linkleri ekli (1 ve 2) pdf dosyalarındadır. Dosyalarlardaki sisteminizi ilkönce tespit ediniz.
Pdf dosyasında ilgili sisteminiz neyse o programa ait Download tuşu ile indiriniz.

İndirme sonrası sistem yeni versiona yükselterek PlayTorrio-1.1.6 olarak yapınız.

Ekli dosyayı görüntüle 32934

Sistem güncellemesinden sonra sadece Live TV kalacak şekilde ayarlara geçelim.

Live TV Ayarlarını ekteki Setting Pdf dosyasında sırayla yapınız.

Ayarları Live Tv ye göre yapınca Home sayfasında görünen filmler izlenemez.
Sadece Live TV özelliğinde olanlar aktif olur. Niye Filmler izlenmiyor demeyiniz.

Test sadece uzmanlık alanım olan Live TV için Windows ve Android Mobilde yapılmıştır.
Diğer sistem deneyimlerini Test edecek kadar vaktim olmadığı için deneyimlemedim.

Uzman Kullanıcılar diğer özellikleride deneyimleyip paylaşabilirler.

Herkese iyi kullanımlar olsun. Teşekkürler...
Bi türlü yükleyemedim lütfen yardım download diyorum ama PDF olarak açıyor nasıl kurcam

Bi türlü yükleyemedim lütfen yardım download diyorum ama PDF olarak açıyor nasıl kurcam

Hallettim çok teşekkür ederim

abim bulduğu şeyler bireysel mi genel mi? ona göre kullanılır. bireyselse herkese bulur donma atma olur gibi :) nasılsın iyisin inşallah ?

iyi kullanımlar olsun herkese ...

abim bulduğu şeyler bireysel mi genel mi? ona göre kullanılır. bireyselse herkese bulur donma atma olur gibi :) nasılsın iyisin inşallah ?

havuz problemlerini çözüyor sadece .. Tatildeyiz

Reis karşısındaki güzel kahve ☕️🚬🚬

Denersen v7a

Geri