PlayStation

fıbj

Üye
Konular
1
arkadaşlar kaçak PlayStation 5 pro satın ala bileceğim bir yer varmı hiç bu işlere giren oldum 50 bin tl distribütörü garantili ithalatçı 40 bin küsürlerde kaçak 30 bin küsürlere bula bilirsem sıfır alıcam

arkadaşlar kaçak PlayStation 5 pro satın ala bileceğim bir yer varmı hiç bu işlere giren oldum 50 bin tl distribütörü garantili ithalatçı 40 bin küsürlerde kaçak 30 bin küsürlere bula bilirsem sıfır alıcam
Forum kurallarını okuyarak başlığınızı düzeltiniz, aksi taktirde uyarı alırsınız. Tek kelimelik ve açıklayıcı olmayan başlık kullanmak yasaktır.

Ekleme : Başlık düzeltilmediği için uyarı verilmiştir.

Sorunuza yine de cevap vereyim, sahibinden.com'da 32.500 TL civarlarında bulunuyor, 36 bin gibi rakamlara ise faturalı alabiliyorsunuz. Bence fiyatlar güzel.

Ben Dubai'den yaklaşık 26 bine almıştım 2 ay kadar önce (2600 AED) ve açıkçası Türkiye piyasasında 30'e düşmesi (dolar da arttı) şu an için zor gibi geliyor.

Son düzenleme:
Vaayyy bee rakamlara bakın ben bir zamanlar PlayStation 1 almıştım o zamanlar CD bulamazdık şimdi ise ulaşılmaz olmuş 😱

Başlığı açıklayici yazın hocam

Ben satıcıdan PSP almıştım, sorun yaşamadım

Dostum hayırlı geceler yazıdan pek bişey anlamadığım için soruyorum distribütor garantili mi arıyorsunuz ithalatçı garantili mi yoksa direkt kaçak mı? 30 kaçağa vereceğine 36750 TL'ye epttavm de mevcut ithalatçı garantili

Konuyu görüntüleyenler

Geri