platform uygulamaları

Bu soruya hbomax'ın sitesi cevap vermiş. Yani zaten websitesi bilgisayar uygulamasına ne gerek var diye düşünüyorum :D Android-iphone telefon, tvbox, tablet vb yerlerde uygulaması yoksa ona bir şey diyemem.

Bilgisayarınızda, Mac’inizde veya Google Chromebook’unuzda HBOMax.com üzerinden yayın izleyebilirsiniz.

En iyi deneyim için aşağıdaki desteklenen tarayıcılardan en güncel sürümü kullanmanızı öneririz:

• Chrome
  • Firefox
  • Windows için Microsoft Edge
  • Safari

Abone Olun veya Giriş Yapın​

HBOMax.com adresinde aşağıdakilerden birini yapın:

• Yeni abone misiniz? → Hemen Kaydol seçeneğini seçin.
  • Zaten bir HBO Max hesabınız var mı? → Giriş Yap seçeneğini seçin. (Eğer aboneliğinizin süresi dolmuşsa, aboneliğinizi yenilemeniz istenir.)

Giriş Yaparken Yardım mı Lazım?​

Giriş yapamıyor musunuz? sayfasına gidin.

Ayrıca bakınız:​

Apple Vision Pro’da HBO Max

Bu soruya hbomax'ın sitesi cevap vermiş. Yani zaten websitesi bilgisayar uygulamasına ne gerek var diye düşünüyorum :D Android-iphone telefon, tvbox, tablet vb yerlerde uygulaması yoksa ona bir şey diyemem.

Bilgisayarınızda, Mac’inizde veya Google Chromebook’unuzda HBOMax.com üzerinden yayın izleyebilirsiniz.

En iyi deneyim için aşağıdaki desteklenen tarayıcılardan en güncel sürümü kullanmanızı öneririz:

• Chrome
  • Firefox
  • Windows için Microsoft Edge
  • Safari

Abone Olun veya Giriş Yapın​

HBOMax.com adresinde aşağıdakilerden birini yapın:

• Yeni abone misiniz? → Hemen Kaydol seçeneğini seçin.
  • Zaten bir HBO Max hesabınız var mı? → Giriş Yap seçeneğini seçin. (Eğer aboneliğinizin süresi dolmuşsa, aboneliğinizi yenilemeniz istenir.)

Giriş Yaparken Yardım mı Lazım?​

Giriş yapamıyor musunuz? sayfasına gidin.

Ayrıca bakınız:​

Apple Vision Pro’da HBO Max
diger platformların uygulamaları var sadece trde yayın yapan platformların yok

diger platformların uygulamaları var sadece trde yayın yapan platformların yok
hocam adamlar zaten normal küçük ekranlar için yapmış, bilgisayar için webden izleyin diyor. Genelde bilgisayardan zaten webten izliyor insanlar. Ama yine aklınıza takılan bir şey varsa, uygulaması olmayan yerlere eposta göndermeniz yararlı olabilir.

Tod uygulaması hbomax uygulaması ve diğerleri neden microsoft storede uygulamaları yok
Güzel konuya değinmişsiniz. Aslında var ama bizim ülkemizde yok. Çoğu şeyin bizde olmaması gibi. Misal bakınız W11 için emülatörsüz android program kurmak istediğinizde ilk önce Amazon üzerinden bir iki işlem yapıp ondan sonra kullanabilmeniz gibi.

Geri