Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba @twiliqht birçok nedeni olabilir en başta da internet altyapısı tabi ki. Hız testinde nasıl görünüyor ping durumu, yine o civarda mı?herkese iyigünler vodafon fiber 100mb internette oyunlasrda ping 25 geliyor bunu düşürme şansımız varmıdır
Hız testinde bile 14-15 ise bana normal geldi çünkü;hayır 14 15 vodafone fiber 100mb türktelekom altyapısı
çok teşekkür ederim ilginiz içinHız testinde bile 14-15 ise bana normal geldi çünkü;
Oynadığınız oyunun sunucusu yüzünden devasa farklar olmasa da 25 normal olabilir. Yani sorun internette değil oyunun bağlı olduğu sunucudan kaynaklanabilir. Her oyunda durum böyle mi emin olmanız gerekir.
Kablosuz ile bağlıysa oyun oynanan cihaz ping yüksek çıkabilir.
O anda internete bağlı başka cihaz ya da cihazlar varsa onların da aktif kulllanımı yükselmesine neden olabilir.
VPN açıksa o da etki edebilir.
DNS varsa etki edebilir düşük ya da yüksek çıkmasına gibi gibi.
Yalnız Türkiye şartlarında 25 de normaldir gibi bir gerçek var maalesef.
vay arkadaş benim 210 tl'lik internetimde bile ping 9herkese iyigünler vodafon fiber 100mb internette oyunlasrda ping 25 geliyor bunu düşürme şansımız varmıdır
volarant oynuyormusunuzvay arkadaş benim 210 tl'lik internetimde bile ping 9
Oyun en son 20 sene once oynadimvolarant oynuyormusunuz