PhotoShop'un Tek Rakibi: Paint.Net v4.1

IronWolfTamga

Müdavim
Puan 123
Çözümler 0
@IronWolfTamga
Merhabalar
1780006398975.png
not:Çalıştırılan sistem , Win11.24H2.R7019 x64 Home TR

Bu yazılımı herkese kesinlikle tavsiye ederim.Yazılımı o kadar sık kullanmaktayım ki bana başka bir resim editörünü özellikle Adobe Photoshop'u aratmıyor.Yetenekleri diğer editörlere nazaran çok fazla......Ayrıca eklenti desteği ve forumsal yardım bölümleri de var.Yalnız eklentilerde dikkatli olmak gerekiyor.Eklenti yükleyeceğiniz sürüm de eklenti bir alt sürüm ise yeni sürümde sorun çıkartıyor.En sık sorun türü ise yazılımın kilitlenmesi (çökmesi)....Bu itibarla eklentilerin dll versiyonlarını dikkate alın.

Sistem Gerekliliği olarak Micrsosft NetFramework 2.0 ve üstü sisteminizde kurulu olmalı

Linkler:

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
(bu bağlantı resmi web sayafasının indirme linkidir.)

Belesmi para istmiyomu

Lisans GPL
Çoğu resim editöründen hızlı ve sonuç odaklı
Binlerce eklenti desteğine sahip (çok eklenti yüklersen yazılım açılmıyor)
Açılmamasının sebebi çok eklenti yüklemekle alakalı değil program işlemci ve rem desteğini çok ihtiyaç duyuyor eki bilgisayar veya düşük remli bilgisayarlarda biraz sıkıntılı çalışıyor yani bilgisayarın hızlı olması lazım o zaman yüklenen eklentiler sorunsuz çalışır burada yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle çalışmaz demiyorum böyle bir sikıntı verebilir anlamında söylüyorum program bana göre yeterli başkasını bilemem.

Geri