Pcye kurulan Google TV kasıyor

Konular
8
Sinetech kanalına atılan videodan pcye Google TV kurdum. Ama çok kasıyor. Usbden kaynaklı mı bu? PC den kaynaklı olamaz çünkü PC 2024 model. USB 13 yıllık falan. Eski USB. USB 2.0 bir de. Başka bir USB ye mi kurayım?

Sinetech kanalına atılan videodan pcye Google TV kurdum. Ama çok kasıyor. Usbden kaynaklı mı bu? PC den kaynaklı olamaz çünkü PC 2024 model. USB 13 yıllık falan. Eski USB. USB 2.0 bir de. Başka bir USB ye mi kurayım?
Muhtemelen ondandır.

USB 3.0 veya taşınabilir disk ile daha iyi olabilir okuma/yazma hızlarından ve iletişimlerinden dolayı.

Muhtemelen ondandır.

USB 3.0 veya taşınabilir disk ile daha iyi olabilir okuma/yazma hızlarından ve iletişimlerinden dolayı.
Kingston datatraveler exodia USB var bir tane. USB 3.0 olması lazım. Portu mavi renk. Ona mı kurayım? Bir de daha demin açılmıştı. Wifi ekranına kadar geldi. Siyah ekranda şimdi.

Kingston datatraveler exodia USB var bir tane. USB 3.0 olması lazım. Portu mavi renk. Ona mı kurayım? Bir de daha demin açılmıştı. Wifi ekranına kadar geldi. Siyah ekranda şimdi.
Çok bekleyince Windows tuşuna basın ana ekranına dönsün telefondaki home tuşu görevi görüyor.

Ayrıca evet USB 3x portuna takın ki anlamlı olsun.

Tamamdır. Öğrendiğim iyi oldu. Şimdi dosyaları 3.0 USB'ye taşıyorum. Birazdan deneyip geri dönüş yapacağım.
Kolay gelsin. Gördüğüm kadarıyla 6.1 ve 6.7 ile kurulumda daha rahat sonuçlar alanlar var gibi.

Hocam vallaha Allah razı olsun ya :D yarım saattir şu USB yüzünden işkence çekiyormuşum. 200 kat hızlandı neredeyse. İyi akşamlar.

Son düzenleme:

Geri