Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
az önce forumda arama yaparken denk geldim bir arkadaş sizin Qmplayer için bahsettiğiniz kategori olayından bahsetmiş ve Progdvb programıı kullandığını belirtmiş .Ben hemen programın portable olanını aramaya koyuldum ve bulur bulmaz yükledimSfvip player in eksi yönü kanal arama yok (Kategorilerin içindeki kanalları aramıyor)
Qmplay in kötü yanı da Kategorileri göstermiyor
Ağırlıklı olarak listeyi kısaltıp qmplay2 kullanıyorum .
tavsiye ettiğiniz program linki var mı?az önce forumda arama yaparken denk geldim bir arkadaş sizin Qmplayer için bahsettiğiniz kategori olayından bahsetmiş ve Progdvb programıı kullandığını belirtmiş .Ben hemen programın portable olanını aramaya koyuldum ve bulur bulmaz yükledimProgramı şuan kurcalıyorum ve Qmplay benim için rafa kalktı
Kategori olayı var ,kayıt özelliği var ve kurcaladıkça daha fazla özellik keşfedeceğim sanırım . Umarım Progdvb programında fikrim değişmez vebaşka programlara yönelmem
Ben linki bırakıyım ama muhakkak virüs taramadan filan geçirin ben ne bulursam bilgisayara yükleyenlerden olduğum için hiç tarama filan yapmadım .iptv programı için arayış içindeyseniz ayrıca cegomax'in bahsettikleri için de bulunan Sfvip player de (forumda var) çok güzel ve pratiktirtavsiye ettiğiniz program linki var mı?