patr0n | BasicTools v0.8

patr0n

Geliştirici
Konular
44
Herkese merhaba değerli forum sakinleri abiler , kardeşler az önce bir program geliştirdim bu program geliştirmiş olduğum IpTv Tools adlı programımın basit hali gibi düşünebilir içerisinde basit bir şekilde işe yarayacak özellikler ekledim kullanmak isteyen indirip kullanabilir.
Galiba tek sürüm olarak bırakacağım herhangi bir güncelleme şimdilik düşünmüyorum :)

Windows 11 ve Windows 10 sürümlerde denendi çalışıyor alt sürümlerde denenmemiştir. Ekte ekran görüntüleri payaşılmıştır.
Programı minimum
Windows 7 ve her iki bit (x64 - x86) sürümde çalışacak şekilde kodladım umarım bir sıkıntı çıkmaz :)
Uygulamayı imzalamadığım için windows virüs uyarısı verebilir bende vermedi denediğim cihazda da vermedi
Uygulama görüntüsü paylaşmış olduğum ekran görüntüsünde gözükmektedir.

Hatalı olduğu için kaldırıldı - Setup olarak indirme linki

Not: Setup haline getirdiğim için virüs var gözükmekte isteyen vereceğim zip dosyası ile indirip zipten çıkararak kullanabilir. Zaten uygulamanın .exe virüs total sonucunu da paylaştım.
Zip içinde setup yoktur doğrudan patronTools.exe adlı uygulamayı çalıştırarak kullanabilirsiniz.
Zip için gözüken 1 adet virüs galiba zip haline getirdiğim için ya da uygulamaya herhangi bir imza uygulamadığım için onu tam çözemedim :)

1731608983103

Burada da Windows Defender ile tarattım sonuç temiz.
1731611252963

Ekli dosyalar

• ss.png
    ss.png
    96.5 KB · Görüntüleme: 64
  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    110.7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
çok güzel bir uygulama sağol @patr0n ;)

Emeğin ve paylaşımın için teşekkürler . Geliştirici olan tüm bireyler başarılar diliyorum 🥳

Herkese merhaba değerli forum sakinleri abiler , kardeşler az önce bir program geliştirdim bu program geliştirmiş olduğum IpTv Tools adlı programımın basit hali gibi düşünebilir içerisinde basit bir şekilde işe yarayacak özellikler ekledim kullanmak isteyen indirip kullanabilir.
Galiba tek sürüm olarak bırakacağım herhangi bir güncelleme şimdilik düşünmüyorum :)

Windows 11 ve Windows 10 sürümlerde denendi çalışıyor alt sürümlerde denenmemiştir. Ekte ekran görüntüleri payaşılmıştır.
Programı minimum
Windows 7 ve her iki bit (x64 - x86) sürümde çalışacak şekilde kodladım umarım bir sıkıntı çıkmaz :)
Uygulamayı imzalamadığım için windows virüs uyarısı verebilir bende vermedi denediğim cihazda da vermedi
Uygulama görüntüsü paylaşmış olduğum ekran görüntüsünde gözükmektedir.

Not: Setup haline getirdiğim için virüs var gözükmekte isteyen vereceğim zip dosyası ile indirip zipten çıkararak kullanabilir. Zaten uygulamanın .exe virüs total sonucunu da paylaştım.
Zip içinde setup yoktur doğrudan patronTools.exe adlı uygulamayı çalıştırarak kullanabilirsiniz.
Zip için gözüken 1 adet virüs galiba zip haline getirdiğim için ya da uygulamaya herhangi bir imza uygulamadığım için onu tam çözemedim :)

Ekli dosyayı görüntüle 642

Burada da Windows Defender ile tarattım sonuç temiz.
Ekli dosyayı görüntüle 650
patron sen kralsın emegin ve paylaşımın için saygılar

Programdan random url çekme apkda kullandığım sitenin sunucu azizliği yüzünden devre dışı kaldı çalışmıyordu az önce random url için yazdığım dll dosyasını programın dosyalarının olduğu dizine atarsanız sorunsuz şekilde çalışmaya devam edecek. Dosyayı indirip basicTools programının dosyalarının olduğu yere atınız sorun çözülecektir.
Edit: Az önce farkettim düzelmeyecek :(

Linkteki zip dosyasını indirip her şeyi direkt programın dosyalarının içine atabilirsiniz veya önceki sürümü silip bunu kullanabilirsiniz projede eklediğim kütüphaneden kaynaklı sıkıntı çıkmış :(

Geri