pars tv hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

parstv

Paylaşımcı
Konular
39
dostlar daha once pars tv yi indiren cihazinda tutan arkadaslar varsa pars tv ye artik destek verilmiyecektir yeni uygulamaya pars tv nin icinden gecis yapabilirsiniz gecis sonrasi pars tv yi silebilirsiniz artik pars tv de tarihin tozlu raflarindaki yerini almistir

Yeni uygulama nereden indiriliyor?

Yeni uygulama nereden indiriliyor?
yazida yazdim bir kere daha oku istersen onun haricinde apk paylasimi yasak ben bilgi vermek icin actim konuyu yuzlerce mesaj geldi yayinlar calismiyor diye mecbur kaldim bilgilendirmeye

Bende diğer uygulama da yok 😂 o yüzden sormuştum.
yazida yazdim bir kere daha oku istersen onun haricinde apk paylasimi yasak ben bilgi vermek icin actim konuyu yuzlerce mesaj geldi yayinlar calismiyor diye mecbur kaldim bilgilendirmeye

dostlar daha once pars tv yi indiren cihazinda tutan arkadaslar varsa pars tv ye artik destek verilmiyecektir yeni uygulamaya pars tv nin icinden gecis yapabilirsiniz gecis sonrasi pars tv yi silebilirsiniz artik pars tv de tarihin tozlu raflarindaki yerini almistir
yeni uygulama çok güzel olmuş elinize sağlık çok beğendim...

Yeni uygulama çok çok iyi olmuş umarım desteği kesmezsiniz elinize sağlık ustalarım

Yeni uygulama çok çok iyi olmuş umarım desteği kesmezsiniz elinize sağlık ustalarım
kesmiyecegiz destegi bir kac aksiyan yeri var onlari usta duzeltecek daha kaliteli olacak ins begendiginize sevindim

Eline sağlık kardeşim uygulama mükkemel varolasın.

Madem insanlarla paylaşmayacan ne gelip burda hava civa yapıyon kardeşim uygulama içinden bildirim mesaj falan yolla meşhur uygulamanı "tutanlara" 👍👍
aga sende dogru diyon ama telegramda yuzlerce mesaj geldi tek tek cevap vermek cok zor oluyor yazanlarin coguda bu forumdan gelenler uygulamaya girise yazi koydum zaten bildirimde attim buna ragmen surekli yazanlar oluyor buraya gelen giden cok ve burdan pars tv yi indirip tutan epey kullqnici var

bi daha yaziyom burdaki mesaji gorup telegramdan yazmayin diye konu actim amacim hava atmak veya baska bisey degil kim okuyorsa elinde pars tv varsa ona gore bilsinler istedim tek tek cevap yazmam benide cok yoruyor

bidaha

Yazık oldu uygulamaya önceden çoğu kişi kullanıyordu kullananlara iyi seyirler bu gidişle çoğu apk böyle hale gelecek ama haklısınız telif yiyor hemen😔😔

Girişte yeni surumler gelecek takip edin diyordu parstv kapacakmi içerisinde seçenekli çok şeyler vardı bu kadar emeklege ve kullananlara yazik olacak bir numaralı APK di ben şahsen bu APK başka bir APK acmiyordum herşey vardı içinde

Uygulama var bizde ama yeni uygma bildirimi falan hiç birşey gelmedi
apk ya giriste yazdim pazar gunu bildirim attim pars tv icinden cumartesi gunu 1000 tane mesaji gorup yeni uygulamayi yukleyenler oldu birazdan bir daha bildirim ataiyorum pars tv den

yeni uygulamayı indirdik ama kod al diyoruz hata veriyor kod alacağı yere ulaşılmıyor diye ingilizce bir hata kodu çıkıyor

yeni uygulamayı indirdik ama kod al diyoruz hata veriyor kod alacağı yere ulaşılmıyor diye ingilizce bir hata kodu çıkıyor

Yeni uygulama yı kurdum. Gerçekten çok estetik olmuş. Önerileri ve istekleri dikkate alırsanız sevinirim. Şuan test aşamasında zannedersem. Özelikle playır üzerinde kanal listesi çok güzel olmuş. Birde favori olursa çok şahane olur

Daha önce pars kullanmayanlar yeni uygulamaya erişemesin diye mi açtınız bu başlığı ? adı sanı ismi cismi yok mu yeni uygulamanın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri