Pars tv çalışmıyor

Ekli dosyalar

• CqUOIn0WYAAEOqQ.webp
    CqUOIn0WYAAEOqQ.webp
    103.2 KB · Görüntüleme: 29
pars tv guncellenmis yeni gorseli fena degil clodestream repo eklentisi ayri bir fark yaratmis kumanda sorunu olan yerleri duzeltmisler

Evet yükledim şimdi olmuş yapanın emeğine sağlık başarılar diliyorum

Nereden indirebiliriz...

hocam ses geliyor ama ekran siyah bütün kanallarda böyle bilgisayarda bluestacks la kullanıyorum

uygulamayı tam 8 aydır kullanıyom çoğu üçretli uygulamadan cok daha güzel calışıyor yeni güncellemede süper olmuş kuranın eline emeğine sağlık

pars vip indirdim ama eklentiler yuklemiyor nden acaba?

pars vip indirdim ama eklentiler yuklemiyor nden acaba?
cihaz farki ola bilir h96 max ve riosatta yuklendi sorunsuz calisti magcubick projektor var ondada eklentiler yuklenemedi diyor

Güncel apk varmi tvye atacam

uygulama zaten çok iyiydi güncellemeden sonra çok daha iyi ve zengin olmuş elinize sağlık eklentiler çok iyi

ONVO android tv yeni güncellemeyi yapamıyorum. %100 indiriyor. yükle diyorum. yüklenemedi hatası alıyorum.

ONVO android tv yeni güncellemeyi yapamıyorum. %100 indiriyor. yükle diyorum. yüklenemedi hatası alıyorum.
cihaz ayarlanizdan bilinmeyen kaynaklara izin vermediyseniz onda sebebde yukleme yapmaya bilir bildigim kadari ile

cihaz ayarlanizdan bilinmeyen kaynaklara izin vermediyseniz onda sebebde yukleme yapmaya bilir bildigim kadari ile
Onvo TV lerde bilinmeyen kaynaklara izin ver bölümü yok. BU pars TV nin güncelleme yapılmış apk sı var mı acaba

Geri