Öneri Pars iptv apk (yenilendi)

parstv

Paylaşımcı
Konular
33

Bİir Efsane oldu apk bence kendimize özel temamiz kendimize özel vavoo bod lari vs bir apk dan ziyade iptv player oldu yuzlerce icerik filim dizi kurtlar vadisi sec izle apk yi inceleyin oyle karar verin derimIMG 20250621 150556

apk tamamen yenilendi standart apk dan daha fazlasi iptv mantigi ile yapildi
html kodlamsi ve guclu mediaelement playeri ile göz zevkinize hitap ediyor
kendi özel bod larimizla vavoo yayinlarini vpn sizde izleme imkani vs apk dan tam verim almak istiyorsaniz tvbox lariniza kurun ve fare ile kulanmanizi tavsiye ederim 100% istifade etmek icin cihazlarinizin wifi ayarlarini static olarak ayarlayin vpn olmadan tum icerikleri izleye bilirsinizIMG 20250621 213854 988

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250621-222554.png
    Screenshot_20250621-222554.png
    106.8 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Uygulama içeriği olarak güzel ama tasarımı biraz düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yapımcıya teşekkür ederiz.
tasarim derken ana menu yumu kasdediyorsunuz onu degistiririz app retorda olabilecek en iyiyi yapariz 1. planda yayinlarda sorun cikramamasi icin playerdeki donma dakilma tekrar bagkanma sorunlarini cozmeye calisiyom gece bi kod yazdim tekrardan takilan donan yayini actim biraktim disardayim eve gelene kadar yayin devam ediyorsa player okeydir onu eklerim apk ya yayinlari oynatsin diye

müsait olunca kendim için bir tvbox uygulaması yapmayı düşünüyorum aslında :D birde cloudstream eklentisi :D
Public yapın ki herkes faydalansın. bakarsın bize de eleştirecek bir şeyler çıkar .

tasarim derken ana menu yumu kasdediyorsunuz onu degistiririz app retorda olabilecek en iyiyi yapariz 1. planda yayinlarda sorun cikramamasi icin playerdeki donma dakilma tekrar bagkanma sorunlarini cozmeye calisiyom gece bi kod yazdim tekrardan takilan donan yayini actim biraktim disardayim eve gelene kadar yayin devam ediyorsa player okeydir onu eklerim apk ya yayinlari oynatsin diye
Hic bir kanal açılmıyor fakat usta vavo da falan

IMG 20250523 101636IMG 20250523 101651IMG 20250523 101658

Geri