Öneri Pardus 25 (Bilge) Çıktı

ENS

Paylaşımcı
Konular
34
Pardus 25. sürümü Bilge kod adıyla çıktı. İki temel sistem bulunuyor. GNOME ve XFCE. Bekliyordum. Çıktı nihayet. Deneme testleri bitmek bilmemeişti. Deneyemiyorum. Denemek isteyen arkadaşlara duyurulur.

Testlerinden öncesinde inşa aşamasını bile sıkı sıkı takip ettim. Mükemmel olduğuna eminim. Maalesef kuramıyorum. Yoksa bir dakika durmam Windows'da.

Medikal cihaz yazılımlarım var. Hiçbiri windows harici çalışmıyor. Hatta lisanslı değil ise kurulumu bile durduruyor. Yoksa Pardus önceden de güzeldi. Akademide neler yaptık onunla.

Medikal cihaz yazılımlarım var. Hiçbiri windows harici çalışmıyor. Hatta lisanslı değil ise kurulumu bile durduruyor. Yoksa Pardus önceden de güzeldi. Akademide neler yaptık onunla.
anladım, sizin için gerekli işlevsellik çok daha önemli, Windows kullanmayı dert etmeyin, belki denk gelir ikinci el bir makineye kurup, paralel olarak kullanabilirsiniz?

benim mesala TV'ye bağlı ikinci el bir NUC makinem var, deneme amaçlı FydeOS kurdum, daha önce üzerinde Debian koşuyordu.

• Beğen
Tepkiler: ENS

Geri