Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu daha yeni bir olayDaha 1 hafta olmadı bir arkadaş aldı , bakalım mağdurlar ne olacak ???
Kesinlikle katılıyorum , telefon arkasında olsa ne olur olmasa ne olurİşte böyle bilmedikleri otu yerse insanlar başı ağrır mis gibi banka kartı varken
Ben sırf o yüzden gittim Vakıfbank çıkarttım PS plusdan oyun alacağım vakitKesinlikle katılıyorum , telefon arkasında olsa ne olur olmasa ne olur![]()
Hesaplarında para olanların mutlaka paraları ödenir ama bu ne kadar sürer ve paralar ne kadar pul olur onu tahmin etmek zor. Devlet alacağı varsa en tepeden faiz işletir ama borçlarına böyle bir şey yaptığını herhalde pek gören yokturSpotify %50 indirimli öduyorduk. Otobüs kartını kolayca yüklüyorduk. İllegal olmayan kullanıcılara atılmış büyük bir kazık var. "Yerinde karar olmuş" diyenler saçma sapan yorum yapmış. Digital ortamda kimin nereye para yatirdığını rahatlıkla ortaya dökersin. Başında devletin atadıği kayyum var. Devlete güvenmeyeceksin de kime güveneceksin. İnsanların 40 kuruşu olsa bile bu resmen kabul edilemez. Bunu bir Avrupa ülkesinde yapsalar yer yerinden oynar.
Kesinlikle büyük kolaylıktı.Söylediklerinize harfi harfine katılıyorum...Spotify %50 indirimli öduyorduk. Otobüs kartını kolayca yüklüyorduk. İllegal olmayan kullanıcılara atılmış büyük bir kazık var. "Yerinde karar olmuş" diyenler saçma sapan yorum yapmış. Digital ortamda kimin nereye para yatirdığını rahatlıkla ortaya dökersin. Başında devletin atadıği kayyum var. Devlete güvenmeyeceksin de kime güveneceksin. İnsanların 40 kuruşu olsa bile bu resmen kabul edilemez. Bunu bir Avrupa ülkesinde yapsalar yer yerinden oynar.
Hangi hukumet cinde zaten hepsi carkin borsada ayni 4 senedir yatirimci iflas ettiSpotify %50 indirimli öduyorduk. Otobüs kartını kolayca yüklüyorduk. İllegal olmayan kullanıcılara atılmış büyük bir kazık var. "Yerinde karar olmuş" diyenler saçma sapan yorum yapmış. Digital ortamda kimin nereye para yatirdığını rahatlıkla ortaya dökersin. Başında devletin atadıği kayyum var. Devlete güvenmeyeceksin de kime güveneceksin. İnsanların 40 kuruşu olsa bile bu resmen kabul edilemez. Bunu bir Avrupa ülkesinde yapsalar yer yerinden oynar.
Enpara ile aynı şeyleri yapabilirsiniz. En azından dümdüz banka. Baş ağrıtmaz.Spotify %50 indirimli öduyorduk. Otobüs kartını kolayca yüklüyorduk. İllegal olmayan kullanıcılara atılmış büyük bir kazık var. "Yerinde karar olmuş" diyenler saçma sapan yorum yapmış. Digital ortamda kimin nereye para yatirdığını rahatlıkla ortaya dökersin. Başında devletin atadıği kayyum var. Devlete güvenmeyeceksin de kime güveneceksin. İnsanların 40 kuruşu olsa bile bu resmen kabul edilemez. Bunu bir Avrupa ülkesinde yapsalar yer yerinden oynar.