Oyun için Tvbox tavsiyesi....

Kartal06

Üye
Konular
1
Herkese merhaba,1 aydır tvbox araştırıyorum...12 yaşındaki kızım da Xbox diye tutturdu...En azından google play oyunlarını sorunsuz oynatacak tvbox tavsiyelerinizi rica ediyorum..
Araştırmak dan beynim yandı...
Nvidia shield tv 2. el 7-8 K ya buldum ama ne kadar stabil çalışır??? Tanıdık birin de olsa sorun değil de...

NVIDIA Shield TV, donanım açısından diğer TV box modellerine göre birkaç önemli avantaj sunuyor.

Donanım Özellikleri

İşlemci:

NVIDIA Shield TV: NVIDIA Tegra X1+ işlemciye sahip, bu da yüksek performans ve hızlı işlem yeteneği sağlar.
Diğer Modeller: Genellikle daha düşük performans sunan işlemciler kullanıyorlar, bu da oyun ve medya akışı sırasında gecikmelere yol açabilir.

RAM:

NVIDIA Shield TV: 3 GB RAM ile donatılmıştır, bu da çoklu görev yapma ve uygulamalar arasında geçiş yapma konusunda avantaj sağlar.
Diğer Modeller: Çoğu modelde 2 GB RAM bulunuyor, bu da performansı sınırlayabilir.

Depolama:

NVIDIA Shield TV: 16 GB veya 32 GB depolama seçenekleri sunar ve harici depolama ile genişletilebilir.
Diğer Modeller: Genellikle daha az depolama alanı sunar ve genişletme seçenekleri sınırlıdır.
Grafik Performansı:

NVIDIA Shield TV: 4K HDR desteği ile yüksek kaliteli grafikler sunar ve oyunlar için optimize edilmiştir.
Diğer Modeller: Çoğu modelde 4K desteği bulunsa da, grafik işleme yetenekleri genellikle daha düşüktür.
Yükseltme Özelliği:

NVIDIA Shield TV: AI tabanlı 4K yükseltme özelliği ile daha düşük çözünürlükteki içerikleri yüksek kalitede izleme imkanı sunar.
Diğer Modeller: Bu tür bir yükseltme özelliği genellikle bulunmaz.

Sonuç

NVIDIA Shield TV, güçlü donanımı ve yüksek performansıyla diğer TV box modellerine göre belirgin bir üstünlük sağlıyor. Özellikle oyun ve medya akışı deneyimi açısından, bu cihazı tercih etmek, daha akıcı ve kaliteli bir deneyim sunuyor.

Herkese merhaba,1 aydır tvbox araştırıyorum...12 yaşındaki kızım da Xbox diye tutturdu...En azından google play oyunlarını sorunsuz oynatacak tvbox tavsiyelerinizi rica ediyorum..
Araştırmak dan beynim yandı...
Nvidia shield tv 2. el 7-8 K ya buldum ama ne kadar stabil çalışır??? Tanıdık birin de olsa sorun değil de...

Çocuğunuza tablet alın yeterli, tv box donanımıyla vs. Android oyunları iyi bir şekilde çalışmaz. Kızınız şimdi üzülse bile gelecekte tabletin daha mantıklı olduğunu kavrar.

Tv box tüm android oyunları manuel indirip obb data klasörune atıp bazı olmayan oyunlar calışıyor bazıları calışmıyor online oyunlarda sıkıntı cıkartıyor iyi bir kol bluetoth lu lazım 1500 2000 civarı .retro oyunlar icin hiremco x6 pro 64 gb eski kinhank 80 99 arası oyunları sitesinde indirip retro+ uygulama ile oynayabilirsiniz youtube bu konu uzerine videolar var .tv box lar cogunlukla pspsp name4droid emulatör oyunlar icin iyi .online android oyunlar icin en iyisi tablet

Xbox series s ve gamepass fiyatları cok uçmuş bekleneni karşılar ama fiyat yüksek

Geri