ONVO TV HDMİ CEC UYUMLU MARKA

Halil Kse

Üye
Konular
4
Herkese merhaba arkadaşlar next start pro tv box aldım Onvo OV32150 HD Tv için uyumlu marka nedir bazı kaynaklarda Caixun denmiş ancak bendeki Tv ye uymadı Asano normalde uyumlu ama Google tv altyapısında bu marka yok başka uyumlu marka ne olabilir yada direkt deneyimi olan varsa yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar.

Kaç Tane Konu Açmışsın Kardeşim Bu Ne Böyle

Android tvde CEC çalışmaz..Umarım bu cevap yeterli olmuştur.CEC androidsiz normal tvler için vardır.Ben hiçbir android tvde CEC çalıştıramadım(Vestel-Sony dahil)

Android tvde CEC çalışmaz..Umarım bu cevap yeterli olmuştur.CEC androidsiz normal tvler için vardır.Ben hiçbir android tvde CEC çalıştıramadım(Vestel-Sony dahil)
Xiaomi Android TV de CEC özelliği sorunsuz çalışıyor

Ben ne demek istediğini, neyin uyumunu araştırdığını bile anlamadım😂

Herkese merhaba arkadaşlar next start pro tv box aldım Onvo OV32150 HD Tv için uyumlu marka nedir bazı kaynaklarda Caixun denmiş ancak bendeki Tv ye uymadı Asano normalde uyumlu ama Google tv altyapısında bu marka yok başka uyumlu marka ne olabilir yada direkt deneyimi olan varsa yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar.
Ov32f152 ile mi TV stick uyumlu çalışıyordu ben kullandım daha sonra xiaomi tv box s gn2 aldım çok kısa bir süre onunlada kullandım ama 32 inç ufak geliyordu artık değiştirdim kısaca onvo ile mi TV stick ve box s gn2 cec uyumlu kullandım

Abicim konu hakkında net bilgi sahibi değilseniz yorumlarımızla yanlış yönlendirme yapmayalım

Bence sorun yaşamaman gerekir her iki cihazda cec özelliğini açıp yeniden başlat yaptın mı cihazlara

Son düzenleme:
Abicim konu hakkında net bilgi sahibi değilseniz yorumlarımızla yanlış yönlendirme yapmayalım
Bilgi sahibi olmasam neden yorum yazayım?Bende var 50 tane android cihaz.Kurulumda yapıyorum,cihazda satıyorum.Ben hiçbir android tvde çalıştığını görmedim.Birisi xiaomi tvde çalışıyor yazmış..Doğrudur çünkü xiaomi tv hiç görmedim daha.Aynı marka,belkide ona koymuşlardır o özelliği.Ama diğerlerinde çalıştıramazsınız,bu kadar eminim.

Bilgi sahibi olmasam neden yorum yazayım?Bende var 50 tane android cihaz.Kurulumda yapıyorum,cihazda satıyorum.Ben hiçbir android tvde çalıştığını görmedim.Birisi xiaomi tvde çalışıyor yazmış..Doğrudur çünkü xiaomi tv hiç görmedim daha.Aynı marka,belkide ona koymuşlardır o özelliği.Ama diğerlerinde çalıştıramazsınız,bu kadar eminim.
Xiaomi TV boxlarda cec galiba uyumlu,Next start 4k bende çalıştıram adım.Belki Next ile alakalıda olabilir.Nextconnect(cec) 2071 uydu alıcısında açtığımda ,tv bağladım tek kumanda sorunsuz aktif.Next box cec açıkta olsa çalıştıramadım.Nedenini bilen vardır belki.

Hicma benim onvo TV eski f950 ve şuan ki Senna q9500 Google TV de her ikisinde de cec çalışıyor, rcl ses sistemim var cec ile bağlı ama şu var onvo da bağlantı kopması yaşıyordum şuan ki Senna da hiç problem yok tek kumanda ile iki cihaz bir açılıp kapanıyor

Arkadaşın sormak istediği android tv kumanda olabilirmi acaba asano ve Caixun’dan bahsetmiş.gerçi cec meseleside var ama daha açıklayıcı olursa daha kolay yardımcı olunur.

Ben onvo android tv ile kullandığımı söylüyorum bahse konu marka da onvo

Ben onvo android tv ile kullandığımı söylüyorum bahse konu marka da onvo
Ayrıca şu anki tv im TCL android ve halihazırda her iki cihazın kumandasını da kullanıyorum demek istediğim senin bahsettiğin gibi android uyumsuzluğu değil android ile uyumlu çalışıyor
hee cihaz marka seçiyormu onu bilmem

Geri