Online iptv

diziproo

Paylaşımcı
Konular
28
Türkiye’nin En Temiz & Hızlı IPTV Yayın Merkezi

1764630971741

⚡ Gerçek zamanlı, donmasız ve kesintisiz yayın deneyimi.
🇹🇷 Ulusal kanallar, haber akışı, belgesel, spor ve özel premium içerikler tek noktada.
🔒 Cloudflare korumalı güvenli yayın — linkleriniz asla görünmez.
🚀 Reklamsız, hafif, mobil uyumlu ve ultra hızlı yükleme teknolojisi.

Ekli dosyalar

• 1764630972152.png
    1764630972152.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 216
Son düzenleme:
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır

Türkiye’nin En Temiz & Hızlı IPTV Yayın Merkezi

Ekli dosyayı görüntüle 16766

⚡ Gerçek zamanlı, donmasız ve kesintisiz yayın deneyimi.
🇹🇷 Ulusal kanallar, haber akışı, belgesel, spor ve özel premium içerikler tek noktada.
🔒 Cloudflare korumalı güvenli yayın — linkleriniz asla görünmez.
🚀 Reklamsız, hafif, mobil uyumlu ve ultra hızlı yükleme teknolojisi.

Emeğine sağlık ben m3u link denedim hata verdi

Emeğine sağlık, m3u link için failed the fatch hatası veriyor m3u8 dosya ekledim yayınlar acilmiyor benim cihazda! Browser farkediyor mu acaba

Emeğine sağlık, m3u link için failed the fatch hatası veriyor m3u8 dosya ekledim yayınlar acilmiyor benim cihazda! Browser farkediyor mu acaba
bu indirme hatasi demek reis buna sen bisey yapamazsin kodu yazan usta proxy eklemesi lazim her m3u inmiyor cros hatasi alirsin😅

Hatalar soylen kı duzeletmeye gıdelecektır..
eklemsı gereklenı yazın onda gore yapacgım ..

Ekli dosyalar

• BERAT.M3U
    2.3 KB · Görüntüleme: 211
Sadece belgeler kanalları olan link varsa paylaşırmisiniz webosun bowserdan izleticez

Benimde yüklenmeyen m3u8 bu hatayı veriyor
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
sanada ayni hata reis gros proxy

kodu yazan usta bunlardan birini koda entegre etmedikce veya siz github linki veya archiveye dosyayi txt olarak eklemedikce normal linki indiremezsiniz

yazan usta bunlardan birini entegre edecek koda
Gemini
Gemini ile sohbet
bana cros proxy linki verirmisin

"CROS Proxy" (Cross-Origin Resource Sharing Proxy) olarak arattığımda, farklı web siteleri için çapraz kaynak isteklerini (CORS hatalarını aşmak için) destekleyen birkaç genel proxy hizmeti buldum.

Bunlardan bazıları:

HTMLDriven CORS Proxy: (Kullanmak için, hedef URL'nizi = işaretinden sonra eklersiniz: )

CorsProxy.io: (Kullanmak için, hedef URL'nizi = işaretinden sonra eklersiniz: )

CORS Anywhere (Demo Server): (Kullanmak için, hedef URL'nizi doğrudan slash'tan sonra eklersiniz: )

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
sanada ayni hata reis gros proxy

kodu yazan usta bunlardan birini koda entegre etmedikce veya siz github linki veya archiveye dosyayi txt olarak eklemedikce normal linki indiremezsiniz

yazan usta bunlardan birini entegre edecek koda
Gemini
Gemini ile sohbet
bana cros proxy linki verirmisin

"CROS Proxy" (Cross-Origin Resource Sharing Proxy) olarak arattığımda, farklı web siteleri için çapraz kaynak isteklerini (CORS hatalarını aşmak için) destekleyen birkaç genel proxy hizmeti buldum.

Bunlardan bazıları:

HTMLDriven CORS Proxy: (Kullanmak için, hedef URL'nizi = işaretinden sonra eklersiniz: )

CorsProxy.io: (Kullanmak için, hedef URL'nizi = işaretinden sonra eklersiniz: )

CORS Anywhere (Demo Server): (Kullanmak için, hedef URL'nizi doğrudan slash'tan sonra eklersiniz: )
Boşverdim zaten benim yapabileceğim iş değil yazdıkların

Hatalar soylen kı duzeletmeye gıdelecektır..
eklemsı gereklenı yazın onda gore yapacgım ..
Ekli dosyani ekledim Bloomberg harici yükleme ekranında kaldı , bağlantı hızı browser versiyonu düşük bende ondan olabilir, neyse kullanıcılar için faydalı içerik uretmisin ⚡

Geri