Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
virustotal websitesini kullanıyorum uzun zamandırbana önerebileceginiz kesın çözüm olan antivrüs programı lazım hangısını indiremeliyim
Teşekkürler öneriniz için mcaffe var süresi bitti lisans key bulamadığım için onu kaldırıp daha düzgün iş gören bir program bulsam daha rahat olurbu göreceli bir durum. her antivirüs farklı davranışsal özelliklere sahip. ve ne kadar çok paranoya yapar ve en iyisini ararsak pc o kadar çok kasılıyor. çok kez başıma geldi. ben şuan Webroot kullanıyorum. sitleri de kontrol ediyor ve kasmıyor. genelde bilmediğim kaynaktan birşey indirmiyorum. indirsem de sanal diskte ilk denemeyi yapıyorum. aslında en önce kendimiz dikkatli olup sorna hafif bir antivirüs ile korunmamız mümkün.
bana önerebileceginiz kesın çözüm olan antivrüs programı lazım hangısını indiremeliyim
SagolasınZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İndirimli uygun olanı seçebilirsiniz
Sitelerde daha uyguna denk geliyor. İndirimli olmamış tam.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İndirimli uygun olanı seçebilirsiniz
Sitelerde daha uyguna denk geliyor. İndirimli olmamış tam.![]()
Baktım vermiyor. Şu an sitelerdekiler çok daha uyguna geliyor. Burada mecbur oldukları merkeze bağlı bir fiyat politikası var. Kendi sitesi. Eğer Kaspersky genel olarak kampanyaya dalarsa o zaman en ucuz burası oluyor.Bu kendi sitesinden belki sepetin altı delik olabilir daha da indirim verebiliyor bazen![]()
Herkese önerileri için teşekkürler
Mcaffe programına göre uygun olan kaspersky daha avantajlı geldi
Hangi modeli tercih ettiğinizi söyleyin. Sitelerden fiyat bulunur çok daha uygun fiyata.Mcaffe programına göre uygun olan kaspersky daha avantajlı geldi
15 yıldır hiç Antivürüs programı kullanmadım. Çünkü herşeye karışması sıkıntı verdiği için sevemedim.Bunun yerine ToolWiz Time Freeze kullanıyorum çalışma sistemi şöyle; temiz bir format attığınızda bunu kullanmaz sanal bir ortam yaratır onu kullanır yalnız arama motorlarında açtığınız sitelerdeki yazışmalarınıza karışmaz onun dışında gezindiğiniz bütün adresleri motorlardan temizler ve pc de istediğiniz programı kurup istediğiniz gibi deneyebilirsiniz,indirdiğiniz veya oluşturduğunuz belgeleri masa üstünde bırakmamak kaydı ile! virüs bulaştığında sanal ortama bulaşır bir Restart yaptığınızda tertemiz sistem oluşturur.Özellikle mavi sayfa geldiğinde ve sistemin şişmesine,kirlenmesine çökmesine engel olur ancak pc de kalıcı bir program kurduğunuzda ve motorlara site kaydı yapmak istediğinizde ayrıca güncelleme aldığınızda devreden çıkarıp devreye sokmanız gerekir.bana önerebileceginiz kesın çözüm olan antivrüs programı lazım hangısını indiremeliyim
kasperskybana önerebileceginiz kesın çözüm olan antivrüs programı lazım hangısını indiremeliyim
5 yıldır kaspersky free kullanıyorum. 1 mail adresi ile 3 cihaz koruyor. mis gibi lazım olunca açıyorum zaten. normalde hep kapalıGüncelleme alan bir windows defender yeterli oluyor ama ekstra bir şey arıyosunuz bende çoğunluk gibi oyumu kasperskydan yana kullanıyorum ayrıcada bitdefender da güzel onada bakabilirsiniz.