Önemli Bilgi: Acil Durumlarda Hayat Kurtarabilecek Ücretsiz Bir Platform

justwatch

Üye
Konular
13
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,

Hepinize içten sevgi ve saygılarımla sesleniyorum.

Hepimiz biliyoruz ki, özellikle beklenmedik anlarda doğru ve hızlı bilgiye ulaşmak hayati bir önem taşıyor. İşte tam da bu düşünceden yola çıkarak, tamamen gönüllülükle hayata geçirdiğimiz, acil durumlar hakkında kritik bilgileri içeren, reklamsız ve ücretsiz bir web sitesi geliştirdik: acildurumbildirimi.netlify.app

Bu platform, özellikle İstanbul ve çevresinde yaşanabilecek olası depremler başta olmak üzere, sel, yangın gibi farklı acil durum senaryolarında sizlere destek olmayı amaçlıyor. Sitemizde neler bulabilirsiniz?

Konum Paylaşımı: Acil bir durumda güvende olduğunuzu sevdiklerinizle kolayca paylaşabilirsiniz.
Durum Bildirimi: Yaşadığınız durumu yetkililere ve çevrenizdeki insanlara hızlıca iletebilirsiniz.
Yakınındaki Tesisler: Bulunduğunuz konuma en yakın hastaneleri ve eczaneleri harita üzerinde görüntüleyebilirsiniz.
Kişisel ve Acil Durum Bilgileri Formu: Önceden dolduracağınız bilgilerle, acil anlarda daha hızlı hareket edebilirsiniz.
Ana Ekrana Ekleme Kolaylığı: Videomuzda (eğer izlemek isterseniz:
), web sitemizi Google Chrome ve Samsung Internet üzerinden telefonlarınızın ana ekranına nasıl ekleyeceğinizi adım adım gösteriyoruz. Böylece tek bir dokunuşla sitemize ulaşabilirsiniz.
Amacımız, hep birlikte daha hazırlıklı olmak ve zor zamanlarda birbirimize destek olabilmek. Unutmayalım ki, doğru bilgiye hızlı erişim hayat kurtarır.

Siz değerli forum üyelerinin de bu kaynağı incelemesini ve ihtiyacı olabileceğini düşündüğünüz kişilerle paylaşmanızı rica ediyorum.

Sağlıklı ve güvenli günler dileğiyle.

Saygılarımla.

Konuyu görüntüleyenler

Geri