Önce adaptör şimdi de kablo! Kutudan telefon çıkarsa şükredeceğiz!

Star

Üye
Konular
4
Sony’den Radikal Hamle: Kutudan Sadece Telefon Çıkıyor

Sony, yeni Xperia 10 VII ile kutulardan hem şarj adaptörünü hem de USB kablosunu çıkardı. Yani evinizde uygun kablo yoksa ayrı almanız gerekecek.

Apple 2020’de adaptörleri kaldırmıştı, Sony şimdi bir adım ileri giderek kabloyu da kaldırdı. Resmî gerekçe çevre dostu olmak ve e-atıkları azaltmak, ama herkes biliyor ki maliyetleri kısmak da cabası. Küçük kutu, az nakliye, düşük karbon ayak izi… ama ürün fiyatı hâlâ aynı.

Kısacası Sony, kutuyu hafifletti, kullanıcıyı ise eski kablosuna muhtaç bıraktı. “Aksesuar yok, sürpriz var!” dönemi resmen başladı

Çağı yakalayamadı, çerçevesiz modellerde çok geç kaldı, fiyatlar aynı donanıma sahip rakip telefonların 1,5-2 katından fazla olduğu için, kalitesine rağmen neredeyse yok oldu, HTC ve BlackBerry gibi

çevreyi o kadar düşünüyorsa kutusuz satsın

ben onu yapanlara kızmıyorum gıdıp alanlara kızıyorum kımse gidip almasın kendılerı kullansın o zaman görursunuz yok e atıkmıs yok cevre dostu ımıs kımın seyınde cevre kırlenmıs de atık cıkcakmısta. HEPSİ 3.5 kurus daha fazla yedek malzeme satalım dıye yapılmış sey burda rahat etmek ıcın baya sövmek ısterdım ama neyse diye üstünü kapatıyorum.....

Geri