Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam kitap önerisi de paylasirmisinMerhaba. Okumayı sevenler için paylaşımlarımı bu platformda da yapmak istiyorum. Saygılarımla.
Hangi tür kitaplara ilginiz olduğunu bilmediğim için öneride bulunmam çok zor. Şöyle öneride bulunayım: 1000Kitap platformunu takip ediniz. Oradan alıntı ve incelemeleri takip ederseniz kitap seçme ve alma işiniz kolaylaşır.Hocam kitap önerisi de paylasirmisin
Lütfen konuyu kurallara uygun şekilde düzenleyiniz. Aksi taktirde uyarı alacaksınız.Merhaba. Okumayı sevenler için paylaşımlarımı bu platformda da yapmak istiyorum. Saygılarımla.
Kitap önerisi bekleme kardeşim sen.Burada ki "akıllı" tüm kitapları yemiş, çiğnemiş, kocaman bir kovaya kusmuş, sana, bana vurun kaşığı diyor...Hocam kitap önerisi de paylasirmisin
---Merhaba. Okumayı sevenler için paylaşımlarımı bu platformda da yapmak istiyorum. Saygılarımla.