Nvidia Shield Tv Kullanıcısıyım Rectv Görüntü Yok Ses Var Yardım

kaanresy

Üye
Konular
1
Nvidia Shield Tv Kullanıcısıyım Rectv Görüntü Yok Ses Var Neden Kaynaklanıyor Anlamış Değilim Yardımlarınızı Rica ederim

Siteden box sürümünü indirip bluestacks üzerinde denedim bir problem yok. Uygulama içinde uygulamayı güncelleyip denedim yine bir problem yok. İsterseniz farklı bir sürüm deneyin derim. Sinetech drive'da olabilir diye düşünüyorum.

Siteden box sürümünü indirip bluestacks üzerinde denedim bir problem yok. Uygulama içinde uygulamayı güncelleyip denedim yine bir problem yok. İsterseniz farklı bir sürüm deneyin derim. Sinetech drive'da olabilir diye düşünüyorum.
sizde benim kullandığım cihazı mı kullanıyorsunuz acaba çünkü diğer cihazlarda bir sorun yoktu bu yeni aldım böyle bir şey çıktı başıma

sizde benim kullandığım cihazı mı kullanıyorsunuz acaba çünkü diğer cihazlarda bir sorun yoktu bu yeni aldım böyle bir şey çıktı başıma
yok hocam ben sadece laptoptan kontrol ettim. Boxa da kurmadım. Aslında forumda TVX+ var onu da bir deneyin derim o da güzel. O cihaz pahalı ve eski bir cihaz olduğu için bu tarz problemler çıkabilir diye düşünüyorum. Bende next start 4k pro var.

Geri