NuvioTV-Test sürümü

manitux

Paylaşımcı
Puan 87
Çözümler 0
Web sitesi
github.com
@manitux
Nuvio' nun katalog/yayın tabanlı yapısının yanında Cloudstream gibi site/yayın özelliğinin eklendiği test sürümüdür.
Yani sevip takip ettiğiniz bir siteyi eklentisi aracılığıyla katalog olarak kullanma imkanı sağlanmıştır.

Kurulum ayrı bir kimlikle yapıldığı için mevcut Nuvio kurulumunu, ayarlarını vb. etkilemez.
Bu sürüm gri Nuvio ikonu ve NuvioTest kimliğini taşır.

İlk açılışta ve sonrasında bir sunucuya bağlanmaz, hesap olmadan devam etmeniz gerekir.
3 adet plugin deposu ve 2 adet katalog ile gelir.
Uygulamayı ilk açtığınızda Uzantılar/Depolar'dan depoları yenilemeniz gerekir.

varsayılan plugin depoları: @manitux Manitux Nuvio Plugins, @ayruki izlelan, @patr0n patr0n Nuvio Eklentileri
varsayılan kataloglar: Nuvio Catalog Addon ve izlelan

Nuvio plugin olarak site/yayın özelliği şu an sadece Manitux Nuvio Plugins deposunda var. İlgilenen geliştirici arkadaşlar için örnek plugin deposu hazırlayıp buradan bildireceğiz.

Cloudstream eklentileri zaten yapısı gereği katalog olarak çalışacak durumdadır. Bu sürüme o özellik de eklenmiştir.

İstediğiniz diğer plugin/addon'ları "Telefondan Yönet" menüsü üzerinden kurabilirsiniz.

Şimdilik sadece Nuvio konusunda tecrübeli arkadaşların test etmesini rica ederiz.

indirme sayfası:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Android TV için genellikle: app-full-armeabi-v7a-release.apk

1791201505157.png
1791201571836.png
1791201763320.png
1791201887632.png
1791201935524.png

Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık hocam hemen kurup test ediyorum.

Teşekkürler

Teşekkürler hocam. Hep beraber bir katkımız olur inşallah.
Hocam bende box ve android tv olmadığı için oralarda test edemiyorum telefondaysa kurulum oluyor ama uygulamayı açınca hiç bir işlem yapamıyorum butonlar çalışmıyor, yatay ekrana alıp denedim bu defada ekrana sığmıyor butonlar aşağıda kalıyor ve yine basamadım, tvde test edecek arkadaşlar geri dönüş yapması daha sağlıklı olacaktır tekrar emeğine sağlık. :)

Hocam bende box ve android tv olmadığı için oralarda test edemiyorum telefondaysa kurulum oluyor ama uygulamayı açınca hiç bir işlem yapamıyorum butonlar çalışmıyor, yatay ekrana alıp denedim bu defada ekrana sığmıyor butonlar aşağıda kalıyor ve yine basamadım, tvde test edecek arkadaşlar geri döün yapması daha sağlıklı olacaktır tekrar emeğine sağlık. :)
Sağlık olsun :) Bu sürüm TV içindir, NuvioTV forkudur.

Teşekkür ederim

Üstadım tvbox da nuviotv kurulu memnunum.
bu ise ayrı bir apk nuviomu kuracak yani mevcut nuvio etkilenirmi.

Elinize emeğinize sağlık hocam :)

çok teşekkürler windows için olacak mı

Eline emeğine sağlık hocam, akşama buralar yeşillenir 😊 Ben de akşama deneyeceğim ve yazımı güncelleyeceğim, şüphesiz olmuştur.

Emeğinize sağlık 🙏

Test durumu benim cihazda and.10 MagBox 2/16 cihaz
**Nuvio logo renk baremini degistirince uygulamadan atıp kilitliyor uygulamalar sayfasında dahi sifirlamak işe yaramadı boot menü ile sıfırladım açıldı
**Eklenti tb katalogları açmıyor..sunucu tabanlilar çalışıyor
**Şimdilik kaynak bulmada sorun yok
**Player çalışıyor seçili tr altyazı getir normal geliyor senkronize sorunsuz.
Edit: ana ekranda iken katalog değişimi için yan menuden ana menüyü seçince değişim oluyor diğer türlü katalog alanına gecilmiyor

Son düzenleme:
Test durumu benim cihazda and.10 MagBox 2/16 cihaz
**Nuvio logo renk baremini degistirince uygulamadan atıp kilitliyor uygulamalar sayfasında dahi sifirlamak işe yaramadı boot menü ile sıfırladım açıldı
**Eklenti tb katalogları açmıyor..sunucu tabanlilar çalışıyor
**Şimdilik kaynak bulmada sorun yok
**Player çalışıyor seçili tr altyazı getir normal geliyor senkronize sorunsuz.

Eklenti tabanlılar bende çalışmıyor cihazimla ilgi olabilir ve uygulamadan çıkıp girmeye çalışıyorum App not avaible uyarısı veriyor ama bot menüsü ile açabiliyorum

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri