NuvioTV-Test sürümü

emeğinize sağlık mükemmel olmus

Çalışıyor eline sağlık. Yalnız sizlere bir şey soracağım. Nuviodan kolleksiyonları dışarı aktar diyip sonra başka bir profilde içeri aktar dedim ama bulamıyor. Halbuki download da var. Tv den atamayınca webden atıyorum. Niye tv den olmuyor. Eskiden oluyordu. Keza bu yeni uygulamada da eklemek istedim olmadı. Hesapta olmayınca webde olmuyor bunda.
Teşekkürler. Sorunları diğer yardım konuları altına yazarsanız daha çabuk çözüm bulursunuz.

Emeğine sağlık

Emeğine sağlık inşallah net geri dönüşler olur daha geliştirmeler yaparsın ama düşünce çok iyi

Kardeş eline emeğine sağlık sayenizde evimizde TV karşısında dijital platformlara para vermeden ailemizle rahat bir şekilde film izliyoruz bize bu imkanı veren sen ve senin gibi paylaşımcı arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek azdır modern çağın Robin Hoodları gibisiniz dijital platformlardan alıp bizlere veriyorsunuz

Türkçe içerik tüketimi için kullandığım tüm eklentileri bir yere toplamışsınız hocam. 3 üreticiye de buradan teşekkür ederim tekrardan. Biraz daha bu işlerden pek anlamayan orta yaştaki kullanıcılar için çok faydalı olmuş. Ellerinize sağlık, sağolun varolun

Hocam android tv ekledim sizin ekletilerinden hangisi actiysam ana sayfada çalıştı bir sorun var sadece anayasa mesala yeni eklenen filmleri tikladigim filimler gelmiyor sadece yükleniyor diye görünüyor dönüp dolaşıyor sadece acaba bendemi böyle oluyor ?

Yani yeni eklenenler veya aksiyon tümünü gör kategori seçtiğimiz zaman hiç bir filim veya dizi gelmiyor

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri