Yardım Nexus Player 9 Renk Sorunu

Konular
1
Merhaba, bilgisayarıma Nexus Player Android TV kurdum. Ancak ekran kartım arızalı. Çalışıyor ama bazı problemler var. Sisteme yalnızca nomodeset parametresiyle erişebiliyorum. Bu şekilde açıldığında bazı renkler eksik oluyor.
Renk eksikliğinden kastım şu: Netflix, Google Play, YouTube ve Android TV ana sayfası gibi uygulamalarda renkler görünmüyor veya eksik. Ancak bazı az bilinen, basit uygulamalarda renkler düzgün.
Ekran kartım sorunlu olduğundan sistem ekran kartı olmadan daha stabil çalışıyor gibi görünüyor. Ancak işlemcimde (CPU) dahili grafik birimi (iGPU) bulunmuyor. Bu durumda nasıl bir çözüm önerirsiniz? Yardımcı olabilir misiniz?

konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın

Çözüm
Merhaba, bilgisayarıma Nexus Player Android TV kurdum. Ancak ekran kartım arızalı. Çalışıyor ama bazı problemler var. Sisteme yalnızca nomodeset parametresiyle erişebiliyorum. Bu şekilde açıldığında bazı renkler eksik oluyor.
Renk eksikliğinden kastım şu: Netflix, Google Play, YouTube ve Android TV ana sayfası gibi uygulamalarda renkler görünmüyor veya eksik. Ancak bazı az bilinen, basit uygulamalarda renkler düzgün.
Ekran kartım sorunlu olduğundan sistem ekran kartı olmadan daha stabil çalışıyor gibi görünüyor. Ancak işlemcimde (CPU) dahili grafik birimi (iGPU) bulunmuyor. Bu durumda nasıl bir çözüm önerirsiniz? Yardımcı olabilir misiniz?

Ekran kartınızı çıkarıp daha basit 1 gb lık...
Ekran Kartım: AMD RX 550
Ram: 16GB DDR3
İso: Nexus Player 9 x86_64 (12.08.24) (A9)
İşlemci: İntel e5 2680 (Tam bilmiyorum)

Oyla 0

Ekran kartınızı çıkarıp daha basit 1 gb lık ekran kartı alıp takın, sarı sayfalarda uygun fiyata yakalanabilir, onun dışında başka çözüm aklıma gelmiyor, aslında onboard bir ekran kartı çok çok işi görüyor ama sizin sistemde yok anladığım kadarıyla

Son düzenleme:
Oyla 0
Çözüm
Ekran kartınızı çıkarıp daha basit 1 gb lık ekran kartı alıp takın, sarı sayfalarda uygun fiyata yakalanabilir, onun dışında başka çözüm aklıma gelmiyor, aslında onboart bir ekran kartı çok çok işi görüyor ama sizin sistemde yok anladığım kadarıyla
maalesef keşke onboard olsaydı bir ilan buldum aslında ama bunu beleş halledebilir miyiz diye merak etmiştim?

Oyla 0
maalesef keşke onboard olsaydı bir ilan buldum aslında ama bunu beleş halledebilir miyiz diye merak etmiştim?
Evet ücretsiz iyi olurdu ama bende çok sistemde denedim bu android x86 yazılımlarını ve en stabil intel işlemci ve onboard ekran kartlarındaki sistemlerde oldu. :)

Oyla 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri