Öneri Next Start Pro 4k Sistem Güncellemesi Geldi !

tekkan

Müdavim
Konular
139
Evet arkadaşlar cihazımıza 785 mb olan sistem güncellemesi verildi.
Cihaz/hakkında kısmından güncellemeyi yükleyebilirsiniz.
Bu başlık altında geri bildirimlerimizi yapalım.

Ekli dosyayı görüntüle 20251027_154519.mp4
Screenshot 20251027 160422Screenshot 20251027 160457

Güncelleme sonrası sertifika gelmezse :
Cihazı sıfırlayın ( önerilen ) ya da, Google play store/play servislerinin verilerini silip yeniden başlatın.

Şu sebepten:
''Next Start Pro 4K'' Play Protect ( Cihaz Sertifikalı değil ) Sorunu

Sinetech detaylı anlatım videosu.

Son düzenleme:
Günceleme sonucu androıd surumu kac oldu ?

hocam bu model baya populer olmasına karsı androıd 14 gelıcekmı acaba ??
ben 2021de hakkı alkan takip eder iken orda gorup arastırıp yerli dedim botech wzone alayım 1 ay kadar once 1.2 gb guncelleme gelmıştı 14 olmustu bariz farklar hissetim hızlandı cıhaz daha hızlı ve daha stabıl senın verdıgın projecvty ıle :) ama burda botech pek kullanan yok sanırım

hocam bu model baya populer olmasına karsı androıd 14 gelıcekmı acaba ??
ben 2021de hakkı alkan takip eder iken orda gorup arastırıp yerli dedim botech wzone alayım 1 ay kadar once 1.2 gb guncelleme gelmıştı 14 olmustu bariz farklar hissetim hızlandı cıhaz daha hızlı ve daha stabıl senın verdıgın projecvty ıle :) ama burda botech pek kullanan yok sanırım
Android 14 konusunu inan hiç bilmiyorum, belki bir sonraki güncellemede verilebilir.

Güncelleme sonrası sertikanın gelmesini istiyorsanız:
Cihazı sıfırlayın ( önerilen ) ya da Google play store/play servislerinin verilerini silip yeniden başlatın.

Güncelleme sonrası sertikanın gelmesini istiyorsanız:
Cihazı sıfırlayın ( önerilen ) ya da Google play store/play servislerinin verilerini silip yeniden başlatın.
Köydeki cihazım next. Günceleme sonrası neden lisans gidiyor. Sonuçta kendi içinde güncelleme geliyor. Ona göre güncelleme yapacağım köye gidince. Ama ufak bir sorun dahi olursa beklemeyi tercih ederim. Lisans işi benim için olmazsa olmaz çünkü. Sıkıntı yaşamayalım sonra.

Ayrıca lisansla ( L1/L2/L3 ) sertifikayı karıştırmayalım. Lisans donanımla, sertifika yazılımla ilgili bir durumdur. Lisanslı cihazlar sertifikasız; sertifikalı cihazlar lisanssız olabilmektedir.

Evet cihaz sertifika sorunu çözülmüş. Ben sıfırlama vs yapmadım. Güncellemeyi yükleyince cihaz tekrar başlatılıyor. Baktığımda cihaz sertifikalı yazıyordu

Ayrıca lisansla ( L1/L2/L3 ) sertifikayı karıştırmayalım. Lisans donanımla, sertifika yazılımla ilgili bir durumdur. Lisanslı cihazlar sertifikasız; sertifikalı cihazlar lisanssız olabilmektedir.
Peki google play sertifikası olmaz ise google güncelleme alabiliyor mu. Çünkü yıllar önce tvboxlar ilk çıktığında Çinden T9 tvbox almıştım. L1 lisansı yoktu google play projekt sertifikası da yoktu. Google play güncelleme almıyordu. Birde tekrar aynı şeyi soracağım ama Next kendi verdiği gücelleme ile neden cihazın google play sertifikasını sertifikasıza çeviriyor. Birde güncelleme ile cihazda olumlu olumsuz gelişmeler neler oldu.

Peki google play sertifikası olmaz ise google güncelleme alabiliyor mu. Çünkü yıllar önce tvboxlar ilk çıktığında Çinden T9 tvbox almıştım. L1 lisansı yoktu google play projekt sertifikası da yoktu. Google play güncelleme almıyordu. Birde tekrar aynı şeyi soracağım ama Next kendi verdiği gücelleme ile neden cihazın google play sertifikasını sertifikasıza çeviriyor. Birde güncelleme ile cihazda olumlu olumsuz gelişmeler neler oldu.
Hocam çin malı cihazları kendi arasında bile kıyaslamayın , her biri farklı telden çalar, o yüzden "ucuzdurlar." Lisans sertifika hak getire.:)

Yazılımı sorunsuz/temiz çin malı cihaz bulursanız en iyi ihtimalle uygulama ve Google play güncelleme sorunu yaşamazsınız ki, benim cihazım öyle.( lisans sertifika yok ) Sizin T9 didisinin didisiymiş.

Next'e gelecek olursak; teknik bazı hatalardan dolayı cihaz sertifikasız görünüyordu onu da bu güncelleme ile düzelttiler. Güncellemede düzeltmeler ve güvenlik yaması hariç farklı bir şey göremedim.

Son düzenleme:
Evet cihaz sertifika sorunu çözülmüş. Ben sıfırlama vs yapmadım. Güncellemeyi yükleyince cihaz tekrar başlatılıyor. Baktığımda cihaz sertifikalı yazıyordu
Ben de verileri temizleyince geldi sertifika, güncelleme sonrası gelmemişti.

Ben de verileri temizleyince geldi sertifika, güncelleme sonrası gelmemişti.
Şu an iniyor yüklenince bakacağım hocam teşekkürler bilgilendirme için 😊

Yüklendi bir sorun çıkmadı. Sertifikalı.

Son düzenleme:

Geri