Next Start Pro 4K Güncelleme ''OTA'' Dosyası

Anlayamadım hocam bende yaptığım değişiklikler kayboluyor TV kapatıp açınca halbuki orada var overscan ayarı
Hocam benim tv de ''Dijitsu'' sizin tv ile aşağı yukarı aynı cihaz. Şimdi sizin için tv yi sıfırladım, ayarları tekrar yaptım, açtım kapadım, bir sorun görünmüyor.

Vallahi anlamadım hocam bende TVyi kapatıp açınca tekrar eski ayara dönüyor..Hotel mod on konumunda off yapıyorum yine aynı kalıyor..On konumunda iken yapıyorum yine aynı.. Çözemedim gitti..Keşke Next Star Pro 4k nın böyle bir ayarı olsa da hiç uğraşmasak mühendislik hatası..X ile başlayan markada vardı öyle bir ayar sıkıntı olmuyordu

Vallahi anlamadım hocam bende TVyi kapatıp açınca tekrar eski ayara dönüyor..Hotel mod on konumunda off yapıyorum yine aynı kalıyor..On konumunda iken yapıyorum yine aynı.. Çözemedim gitti..Keşke Next Star Pro 4k nın böyle bir ayarı olsa da hiç uğraşmasak mühendislik hatası..X ile başlayan markada vardı öyle bir ayar sıkıntı olmuyordu
Belki bir sonraki güncellemede bu sorunu düzeltirler. Aynı sorunu tv üzerinden çözemeseydim; next cihazı kırardım muhtemelen. Çok can sıkıcı bir durum sizi anlıyorum.

Belki bir sonraki güncellemede bu sorunu düzeltirler. Aynı sorunu tv üzerinden çözemeseydim; next cihazı kırardım muhtemelen. Çok can sıkıcı bir durum sizi anlıyorum.
Çabanız için teşekkürler belli ki güncellemeyi bekleyeceğiz :) iyi akşamlar ✋

Çabanız için teşekkürler belli ki güncellemeyi bekleyeceğiz :) iyi akşamlar ✋
3. nesil mi boxta bu sorunun olduğunu; lakin güncelleme ile düzeltilğine sahit olduk. Umarız next te bir güncelleme ile bu sorunu çözer. İyi akşamlar hocam.

Geri