Next Start 4K TV Box kitlendi ayarlara dokunamiyorum.

cleph

Üye
Konular
2
Herkese merhaba aktif olarak kullandığım NeXT start 4k box cihazım aniden kilitlendi ayarlara dokununca cihazın gösterge lambası kırmızı yeşil yanıp sönmeye başlıyor diğer uygulamalara giriyo sorun yok ancak wifi vesaire hiç biseye baglanilmiyor ayarlara girilmiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

Cihazın arkasında ya da altında bir reset tuşu bulunabilir. Bu tuşa basarak cihazı fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.

Cihazın güç kablosunu çıkarın ve 5-10 dakika kadar bekleyin.
Bu süre, cihazın içindeki tüm geçici verilerin silinmesine ve cihazın düzgün bir şekilde sıfırlanmasına yardımcı olabilir.
Ardından cihazı tekrar takın ve başlatın. Bu, yazılımın sıfırlanmasına ve bazen sorunların çözülmesine yol açabilir.

Denedim dediklerinizi hatta 1 saat kadar bekledi ancak bir şey farketmedi. Garantiye göndersem bi sonuç alır mıyım ?

Diğer uygulamalar çalışıyorsa ama ayarlara giremiyorsanız, yazılımda bir çökme olmuş olabilir. Cihazın geçici belleğini temizlemek ya da yazılımı yeniden yüklemek de faydalı olabilir.
Wi-Fi bağlanamaması da cihazın ağ ayarlarında bir sorun olabileceğini gösterebilir. Modeminizi yeniden başlatmayı deneyin. Ayrıca, cihazınızı modemle olan uzaklık ve sinyal gücünü kontrol edin.
Eğer Wi-Fi ayarlarına erişim sağlanamıyorsa, Ethernet kablosuyla cihazı modeme bağlayarak internet bağlantısını test edebilirsiniz.

baktın hiç biri olmuyor en son cozum artık teknık servıs hocam.

Hocam diğeri uygulamalarda sorun yok calisiyor şimdi ethernet kablosu bağladım onda da bi sorun yok sanirim yazilimsal bi sorun var ayarlara girmiyor onun dışında herseyi sorunsuz sanirim yarını bekleyip düzelmezse teknik servise götüreceğim teşekkür ederim cevaplarınız için.

Cihazın arkasında reset tuşu var cihazın arkasında kulaklık girişi gibi av girişi var onun içinde reset tuşu var
Kürdan gibi bir şeyle basın
Ama sakın metal yapmayın

Hocam ayarlar tuşuna bastığım anda cihaz kitliyor siyah ekran geliyor 3-5 saniye bekleyip ana ekrana atıyor.
Hocam bu uygulamayı cihazınıza kurun. Resimlerde görünen ''Ayarlar''a tıklayıp başlat yapın. Olmazsa verileri temizleyin.

Sakın uygulamayı kaldır yapmayın.!!!

AppApp1

Son düzenleme:
Hocam bu uygulamayı cihazınıza kurun. Resimlerde görünen ''Ayarlar''a tıklayıp başlat yapın. Olmazsa verileri temizleyin

Ekli dosyayı görüntüle 17342Ekli dosyayı görüntüle 17343
adam cihaz dondu hic hareket yok diyor progsam yukle diyorsunuz ..arkadas cihaz da arka tarafda igne kalinligindan az daha kalin delik olacak varsa oraya igne sokarak on saniye bekletin oda olmaz sa altta plastik ayaklari kaldırın vidalar var icini acin reset dugmesi olmasi gerek ki var olduguna eminim acin ekran gelince.kurdan yada igne ile on saniye basili tutun cihaz kendini toparlar ama tum bilgiler gider sifirdan kurulum yapmanız gerekece

adam cihaz dondu hic hareket yok diyor progsam yukle diyorsunuz ..arkadas cihaz da arka tarafda igne kalinligindan az daha kalin delik olacak varsa oraya igne sokarak on saniye bekletin oda olmaz sa altta plastik ayaklari kaldırın vidalar var icini acin reset dugmesi olmasi gerek ki var olduguna eminim acin ekran gelince.kurdan yada igne ile on saniye basili tutun cihaz kendini toparlar ama tum bilgiler gider sifirdan kurulum yapmanız gerekece
Yazılanları iyi okuyunuz. 👇
Hocam diğeri uygulamalarda sorun yok calisiyor şimdi ethernet kablosu bağladım onda da bi sorun yok sanirim yazilimsal bi sorun var ayarlara girmiyor onun dışında herseyi sorunsuz sanirim yarını bekleyip düzelmezse teknik servise götüreceğim teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hocam dediğiniz uygulamayi indirdim kurdum ancak başlatmadı verileri temizle seçeneği de çıkmıyor. Ethernet kablosu takılıyken cihaz normalde olduğu gibi calisiyor çıkardığım anda eski haline dönüyor şimdilik çözüm bulamadım ise yaramadı.
Hocam bu uygulamayı cihazınıza kurun. Resimlerde görünen ''Ayarlar''a tıklayıp başlat yapın. Olmazsa verileri temizleyin.

Sakın uygulamayı kaldır yapmayın.!!!

Öyle bi delik yok hocam bu cihazda

Hocam dediğiniz uygulamayi indirdim kurdum ancak başlatmadı verileri temizle seçeneği de çıkmıyor. Ethernet kablosu takılıyken cihaz normalde olduğu gibi calisiyor çıkardığım anda eski haline dönüyor şimdilik çözüm bulamadım ise yaramadı.
''Verileri temizle'' çıkmaması imkansız hocam.. Neyse siz garantiye yollayın hiç uğraşmayın.

Geri