Netspeed iss kullanan varmı?

poyraz38

Üye
Konular
4
Merhaba akadaşlar; netspeed kullanan varmı?internet komple gitti 1 haftadır sorunluydu şimdi komple gitti sorun yaşayan varmı acaba aramizda?

Merhaba ben kullanmıyorum ama twitterda siber saldırı yapılmış bilgiler güvendeymiş ama Türknet gibi olmamış en azından bilgiler çalınmaz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250630_190744_Chrome.jpg
    Screenshot_20250630_190744_Chrome.jpg
    334.6 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba ben kullanmıyorum ama twitterda siber saldırı yapılmış bilgiler güvendeymiş ama Türknet gibi olmamış en azından bilgiler çalınmaz
Bu konudan haberim var ama saldırı zamaninda internet gitmemişti ,yavaşlama olmuştu. şimdi malesef komple gitti internet. bende bu durumda olan forumda başka kişiler varmı merak etmiştim. ilgin için teşekkür ederim.

2 aydır kullanıyorum, ilk dönemlerde iyiydi ancak son 1 haftadır çekmediğim çile kalmadı. Siber saldırı diyorlar ancak bana kalırsa tamamen yalan. Türktelekoma olan faturalarını ödeyemedikleri için kota koyulmuş olmalı, sadece belirli vakitlerde yaşanması bunu kanıtlıyor. Aynı sorun millenicom'da yaşanıyor.

2 aydır kullanıyorum, ilk dönemlerde iyiydi ancak son 1 haftadır çekmediğim çile kalmadı. Siber saldırı diyorlar ancak bana kalırsa tamamen yalan. Türktelekoma olan faturalarını ödeyemedikleri için kota koyulmuş olmalı, sadece belirli vakitlerde yaşanması bunu kanıtlıyor. Aynı sorun millenicom'da yaşanıyor.
Valla bende neyapacağımı şaşırdım galiba iss degistirecegim ben 2 senedir kullanıyorum sorun yoktu ama işin kötü yanı kasıma kadar parasını peşin ödedim zamlardan etkilenmeyim diye degistirsem icerde kalan 4 ay 1200 tl gitcek ama böyle sürerse iss degistircem

Türk Telekom geçin en iyisi

Geri