yinede aradığımız filmi bulabilmek güzel olurdu adnan reisSizin 500-600 tane birden izleme şansınız var mı
Sizin için en iyilerini seçiyorum![]()
senin önerilerini ayrı bir kategoriye koyardık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yinede aradığımız filmi bulabilmek güzel olurdu adnan reisSizin 500-600 tane birden izleme şansınız var mı
Sizin için en iyilerini seçiyorum![]()
Kullandığım programda mümkün değil maalesefyinede aradığımız filmi bulabilmek güzel olurdu adnan reis
senin önerilerini ayrı bir kategoriye koyardık
Reklam açılışta ve her 10 geçişte bir çıkması lazım. Daha çok çıkıyorsa cihazınızda farklı bir sıkıntı da olabilir.öncelikle elinize sağlık. reklam çok sık çıkıyor. tv canlı yayınların bazıları çalışmıyor. genel olarak iyi ama teşekkürler. Birde mi box kullanıyorum ama bölümleri seçmekte zorlanıyorum.
Dün ilk defa uygulamanızı denedim.Bundan böyle Net Tv programına ait her türlü güncelleme, kanal,film,dizi ekleme vb. bilgilendirmeler bu başlık altından yapılacaktır.
Net Tv Programını indirmek için linklerimiz;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 7826
Merhaba, denediğiniz için teşekkürler.Dün ilk defa uygulamanızı denedim.
Drive ve Forum'dan geri dönüş yok gibi.
Bir de nacizane bir tavsiye ; renklerinizi biraz daha soft renklerden seçseniz daha iyi olur gibi.
Alt zemindeki onlarca NET TV yazıları da insanı biraz yoruyor.
Saygılarımla
Merhaba,Sabah uygulamaya girdim. Tv box cihazımla. Bi reklam geldi bi türlü geri çıkamadım reklamdan. Sağ üstte ki ilerleme butonuna bastım bastım kapatamadım reklamı. O kdr sinir etti ki uygulamayı sildirtti bana
Bu arkadaşa olan şey benim de başıma geldi. Ekli resimdeki reklamdan çıkmak mümkün değil. Ben box 'u kapatıp açtım. Kumanda desteği olmaması kötü.Sabah uygulamaya girdim. Tv box cihazımla. Bi reklam geldi bi türlü geri çıkamadım reklamdan. Sağ üstte ki ilerleme butonuna bastım bastım kapatamadım reklamı. O kdr sinir etti ki uygulamayı sildirtti bana
Her boxta farklı durumlar oluşabiliyor, yukarıda yazdıklarım dışında tam olarak birşey demem zor. İleride daha iyilerini yapabilmek için öğrenmeye devamBu arkadaşa olan şey benim de başıma geldi. Ekli resimdeki reklamdan çıkmak mümkün değil. Ben box 'u kapatıp açtım. Kumanda desteği olmaması kötü.
Drive ve Forumdan çıkmak için de geri tuşuna basınca bir tarayıcı gibi bir şeye atıyor , orada da çıkışa gelmek için kumandadan 7 kere daha tuşa basmak lazım.
Yanlış anlamayın lütfen, amacım Net TV 'nin gelişmesi için uyarmak.Her boxta farklı durumlar oluşabiliyor, yukarıda yazdıklarım dışında tam olarak birşey demem zor. İleride daha iyilerini yapabilmek için öğrenmeye devamÇabanız ve desteğiniz için teşekkürler
Hocam siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz build için altyapısı için yaniHer boxta farklı durumlar oluşabiliyor, yukarıda yazdıklarım dışında tam olarak birşey demem zor. İleride daha iyilerini yapabilmek için öğrenmeye devamÇabanız ve desteğiniz için teşekkürler
AppcreatorHocam siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz build için altyapısı için yani