Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Benim yaptığım değilde; paylaştığım bir uygulama diyelim.@tekkan hocam yapmisti projecty launcher aramalardan aratin
Sorunuz bana ise, evet. Bütün uygulamalar anasayfada görünür.Hocam bu uygulama da nebula gibi ama sayfada görünüyor mu diğer uygulamalar
Cihazın orjinal ana sayfası olsun ama görünmeyen uygulamalarda altta görünsün istiyorsanız tıpkı nebula gibi uygulamalar var. Bunların bence en iyisi Tvquickactions. Sadece ana sayfada görünmesini sağlamaz aynı zamanda tuş ataması yapabilir kumandayı mouse gibi kullanabilirsiniz. Altta atacağım linkte kullanımı ve ugulamanını kendisi var. İki gün önce paylaşmıştık. Ama daha basit istersen nebula gibi google playin kendi içinde ücretsiz uygulama olan Apps manager var. Ayrıca WBS 앱서랍 diye bir uygulama var oda Nebulanın benzeri.Nebula laucher yerine kullandığınız başka benzeri var mı arkadaşlar
Googletv ana ekranını düzenleyebiliyormuyuz Tekkan hocam. Google tvlerin en büyük handikapı ana sayfanın düzenlenememesi. Projectivynin ana sayfanın yerini alarak düzenlemesini misal istemiyorum. Orjinal ana sayfayı androidlerdeki gibi düzenlemek istiyorum. Ama şu ana kadar göremedim. Yüklediğim uygulamların ana sayafa içerikleri ile görünmesini istemiyorum. Sadece uygulamanın kendisi olsun sade olsun istiyorum. Öyle cihaz açarken ağırlık yaşıyor sanki. Zaten 2gb ramları var. Bu uygulama onu yapabiliyor mu.Ben de alternatif olarak bunu bırakayım, işinize yarayabilir.
İlgili açıklama burada. https://forum.sinetech.tr/konu/tv-box-android-tv-app-drawer-uygulama-cekmecesi.4166/
Ben de üste verdiğim uygulamayı kullanıyorum oztur hocam, youtube dahil gereksiz sistem uygulamalarının hepsini kaldırdım, anasayfa bu şekilde . Google tv arayüzü malesef Android tv ler gibi düzenlenebilir bir yapıda değil. Ben de hoşlanmıyorum bu durumdan.Googletv ana ekranını düzenleyebiliyormuyuz Tekkan hocam. Google tvlerin en büyük handikapı ana sayfanın düzenlenememesi. Projectivynin ana sayfanın yerini alarak düzenlemesini misal istemiyorum. Orjinal ana sayfayı androidlerdeki gibi düzenlemek istiyorum. Ama şu ana kadar göremedim. Yüklediğim uygulamların ana sayafa içerikleri ile görünmesini istemiyorum. Sadece uygulamanın kendisi olsun sade olsun istiyorum. Öyle cihaz açarken ağırlık yaşıyor sanki. Zaten 2gb ramları var. Bu uygulama onu yapabiliyor mu.

İkisini de kurabilirsin, hangisi hoşuna giderse onunla devam et. Diğerini kaldırırsın.İki tane var hangiai uygulamalar ve uygulamalarım diye. İkisini de mi kuracağım.
Tamam teşekkür ederim. Ana sayfayı değiştirmek istemiyorum ona alıştım sadece videolar görünsün istemiyorum. Sanırım bu procektvy benzeri. Tekrar teşekkürler. Ama deneyeceğim yinede. Bakarsın ana sayfadan vazgeçemeyenler kervanından kurtulurum.Ben de üste verdiğim uygulamayı kullanıyorum oztur hocam, youtube dahil gereksiz sistem uygulamalarının hepsini kaldırdım, anasayfa bu şekilde . Google tv arayüzü malesef Android tv ler gibi düzenlenebilir bir yapıda değil. Ben de hoşlanmıyorum bu durumdan.
Yapabileceğiniz tek şey '' Yanlızca uygulama modu''nda kullanmak. Onda da yine her uygulama görünmüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 15462
Yok üstad üstte resimde gördüğün tamamen Google tv arayüzü. En soldaki icon verdiğim uygulama, tıklayınca tüm uygulamalara erişebiliyorsun. Projectvy gibi bir şey değil yani.Tamam teşekkür ederim. Ana sayfayı değiştirmek istemiyorum ona alıştım sadece videolar görünsün istemiyorum. Sanırım bu procektvy benzeri. Tekrar teşekkürler. Ama deneyeceğim yinede. Bakarsın ana sayfadan vazgeçemeyenler kervanından kurtulurum.![]()
Bu procektvy gibi ana sayfanın yerini alan bir uygulama değilmiş. Çok sadece bir şekilde uygulamaları gösteren bir uygulamaymış. Çok teşekkürler. Şu google tvye bir çare bulasalar çok güzel olacak. Gereksiz yere bir çok uygulama videoları ile ana sayfada görünüyor. Neden kullanıcının kullanımına bırakmıyor düznelemeyi androiddeki gibi bilmiyorum. İlla kendi ana sayfasını dayatacak. Tekrar sağol.İkisini de kurabilirsin, hangisi hoşuna giderse onunla devam et. Diğerini kaldırırsın.
Dediğim gibi üstad bunun 2 çözümü var, ilki üste yazdığım gibi ne var ne yok kaldıracaksın. İkinci bir yöntem daha var, henüz denemedim. Denediğimde sonuca ulaşırsam, yöntemi paylaşırım.Bu procektvy gibi ana sayfanın yerini alan bir uygulama değilmiş. Çok sadece bir şekilde uygulamaları gösteren bir uygulamaymış. Çok teşekkürler. Şu google tvye bir çare bulasalar çok güzel olacak. Gereksiz yere bir çok uygulama videoları ile ana sayfada görünüyor. Neden kullanıcının kullanımına bırakmıyor düznelemeyi androiddeki gibi bilmiyorum. İlla kendi ana sayfasını dayatacak. Tekrar sağol.
Hocam bu google'ınki dediğinizi yaptım basit tam bana göre teşekkür ederim bir şey daha soracağım bu maçları daha stabil izlediğiniz bildiğiniz bir uygulama var mıCihazın orjinal ana sayfası olsun ama görünmeyen uygulamalarda altta görünsün istiyorsanız tıpkı nebula gibi uygulamalar var. Bunların bence en iyisi Tvquickactions. Sadece ana sayfada görünmesini sağlamaz aynı zamanda tuş ataması yapabilir kumandayı mouse gibi kullanabilirsiniz. Altta atacağım linkte kullanımı ve ugulamanını kendisi var. İki gün önce paylaşmıştık. Ama daha basit istersen nebula gibi google playin kendi içinde ücretsiz uygulama olan Apps manager var. Ayrıca WBS 앱서랍 diye bir uygulama var oda Nebulanın benzeri.
Altta tvquickactions uygulaması
TVQuickactions
''Yalnızca uygulama modu '' nu denedin mi üstad.? on da video vb. görünmez.Bu procektvy gibi ana sayfanın yerini alan bir uygulama değilmiş. Çok sadece bir şekilde uygulamaları gösteren bir uygulamaymış. Çok teşekkürler. Şu google tvye bir çare bulasalar çok güzel olacak. Gereksiz yere bir çok uygulama videoları ile ana sayfada görünüyor. Neden kullanıcının kullanımına bırakmıyor düznelemeyi androiddeki gibi bilmiyorum. İlla kendi ana sayfasını dayatacak. Tekrar sağol.
O mod çok hoşuma gitmiyor. Bu sefer ana sayfa tamamen uygulama sayfasına dönüyor. Ben androiddeki saufa gibi olsun istiyorum. Ana sayfa dursun ama videolar olmasın''Yalnızca uygulama modu '' nu denedin mi üstad.? on da video vb. görünmez.