Nat geo Nat geo wild calisan m3u url var mi?

Konular
3
Calisan nat geo nat geo wild linkleri var mi ?
Bazi listelerde var ama calismiyor ?
yardimci olursaniz sevinirim.

Kod:
https://ottcdn.kablowebtv.net/live_turksat_sub3/natgeo_stream/index.m3u8?wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9NS8xNC8yMDI1IDEwOjQzOjQ1IEFNJmhhc2hfdmFsdWU9VWR0c1Q1dVFVbUFIdWQzTWtHS1hqdz09JnZhbGlkbWludXRlcz0yODgwJmlkPTA5M2Q3MjBhLTUwMmMtNDFlZC1hODBmLTJiODE2OTg0ZmI5NSw4OTc0MWZlYy0xZDMzLTRjMDAtYWZjZC0zZmRhZmUwYjZhMmQsMTUyYmQ1MzktNjIyMC00NDI3LWE5MTUtYmY0YmQwNjhkN2U4LGE2OTliODNmLTgyNmItNGQ5OS05MzYxLWM4YTMxMzIxOGQ0NiwwLDo6ZmZmZjoxMC4wLjAuMjA2

Tokenli yayınlardır belli süre sonra kapanır kapanmaması için sunucu üstünden dağıtım yapmanız lazım idareten iş görür

https://ottcdn.kablowebtv.net/live_turksat_sub3/natgeowild_stream/index.m3u8?wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9NS8xNC8yMDI1IDEwOjQzOjQ1IEFNJmhhc2hfdmFsdWU9VWR0c1Q1dVFVbUFIdWQzTWtHS1hqdz09JnZhbGlkbWludXRlcz0yODgwJmlkPTA5M2Q3MjBhLTUwMmMtNDFlZC1hODBmLTJiODE2OTg0ZmI5NSw4OTc0MWZlYy0xZDMzLTRjMDAtYWZjZC0zZmRhZmUwYjZhMmQsMTUyYmQ1MzktNjIyMC00NDI3LWE5MTUtYmY0YmQwNjhkN2U4LGE2OTliODNmLTgyNmItNGQ5OS05MzYxLWM4YTMxMzIxOGQ0NiwwLDo6ZmZmZjoxMC4wLjAuMjA2

Windows iptv playerde çalışırmı

bu tokenlar 48 saat sürelidir. üretildiği tarihten itibaren 48 saat sonra sona erer. üsteki token server_time=5/14/2025 10:43:45 yani 5/16/2025 10:43:45 te sona erecektir.

bu tokenlar 48 saat sürelidir. üretildiği tarihten itibaren 48 saat sonra sona erer. üsteki token server_time=5/14/2025 10:43:45 yani 5/16/2025 10:43:45 te sona erecektir.
tokenli olduğun belirttim zaten ona göre kullanım sağlanacak

tokenli olduğun belirttim zaten ona göre kullanım sağlanacak
Maksadım arkadaşlara süresi ile ilgili bilgi vermekti. yoksa size bir kastım yok. yanlış anlaşılmak istemem. Büyük emekler harcıyorsunuz size haksızlık edemem. kolay gelsin. iyi günler dilerim.

Maksadım arkadaşlara süresi ile ilgili bilgi vermekti. yoksa size bir kastım yok. yanlış anlaşılmak istemem. Büyük emekler harcıyorsunuz size haksızlık edemem. kolay gelsin. iyi günler dilerim.
Estağfurullah, bende kötü niyetle yazmadım sadece bildirdiğimi gözden kaçırdığınızı düşünüp söyledim hayırlı günler. :)

Calisan nat geo nat geo wild linkleri var mi ?
Bazi listelerde var ama calismiyor ?
yardimci olursaniz sevinirim.
Şuraya 24 saat geri sarmalı Nat Geo m3u8 bırakayım.
Normalde tokenli olması beklenir ama korumasız açılıyor🤔Gittiği yere kadar kullanın 🖖

Ek olarak bir de bunlar tokensiz açılıyormuş:

Son düzenleme:
be**n iz ve gurmede var mı acep
Sadece tek bir platforma özel yayınlar olduğu için onları bulmak daha zor, anca birinin sunucusundan restream etmesi lazım.
Ama natgeo falan birçok yerde yayınlanıyor ve birinin linki açılmasa diğerininki açılıyor vs. Yani alternatif çok olunca şans artıyor.
Fakat istediğiniz kanalların kaynağı tek bir yerde var, o da işi zorlaştırıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri