Namaz vakitleri

id leri nerden çekiyorsun üstadım yine oradan ayet hadis dua diye çekebilirsin bu arada tebrik ederim güzel sade olmuş

sitede sanki yönlendirici var üstad

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    129.1 KB · Görüntüleme: 48
onu en alta banner tarzı yaparsan iyi olur çünki bu gibi reklamlar iyi karşılanmaz sayfada trojen var zannettim ilk başta mesela
Yayına soktuğum bütün sayfalar temiz, bundaki reklamı da kaldırdım. Genel olarak böyle yapmamın sebebi net ve görünür olması için.

netlify.app yapay zeka tasarımları şablonları herşey var burada evet

Merhaba arkadaşlar, adında bir site yaptım ve çok iyi çalışıyor. Telefonunuzda hafıza problemi varsa sadece ana ekrana ekleyerek sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.
Samimi olarak soyleyeyim; mukemmel olmus. Yaklasan oruc vakitleri, dini gunler; hepsi iyi düşünülmüş. Emegine sağlık
Merhaba arkadaşlar, adında bir site yaptım ve çok iyi çalışıyor. Telefonunuzda hafıza problemi varsa sadece ana ekrana ekleyerek sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Samimi olarak soyleyeyim; mukemmel olmus. Yaklasan oruc vakitleri, dini gunler; hepsi iyi düşünülmüş. Emegine sağlık
Teşekkür ederim, işinize yarıyorsa benim için yeterli. Yüklenmede sorun olmazsa vakit geldiği zaman esas sesleri yükleyeceğim. 5-10 dakika önceden uyarıda var ama geliştirilecek. Bu siteyi ücretsiz mobil uygulama yapacağım ama biraz zamanı var.

Teşekkür ederim, işinize yarıyorsa benim için yeterli. Yüklenmede sorun olmazsa vakit geldiği zaman esas sesleri yükleyeceğim. 5-10 dakika önceden uyarıda var ama geliştirilecek. Bu siteyi ücretsiz mobil uygulama yapacağım ama biraz zamanı var.
Birde gelecek vakite kaç saat, dakika, saniye kaldığını gösteren yani işleyebilen bir saat kadranı koyabilir misin rica etsem.

Son düzenleme:
Ellerine kollarına sağlık güzel olmuş tasarımı vesaire gibi şeyler başarılarının devamını dilerim

Başarılar diliyorum. Geliştirilmiş halini bekliyorum. Kolay gelsin. 👍

Konuyu görüntüleyenler

Geri