My m3u List 4k/QHD/vod/belgesel/film

Bu site ve benzer sitelerdeki linkleri topladığım listedir.emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.illegal yayın yoktur. - backup- .m3u(17 bin film) - - .m3u - - - - - - - - - - -
İzle GO şifresi

Konunun takipçilerinin affına sığınarak bir durumu aydınlatmak istiyorum forumdaşlarda bilsin istedim
şahsın paylaşmış olduğu dosyanın içinde bana ait olan liste ve linklerini burda ve diğer forumda umursamadan izinsizce ortaya dökmekteki
amacı ne olabilirki?
daha önce kendisine yazdım bana hakaret etti yine devam etti bunda utanma sıkılma edep gibi kavramlar yok bunu anlamış oldum.yine hadsizlliğinin üstüne gül kondurmağa devam ediyor.
Beğeni almak için emek hırsızlığı yapanın bende özrü yok ses çıkarmazsam kendime hakaret etmiş ve buna çanak tutmuş olurum/ruz.

"EDEPSİZE HADDİNİ BİLDİRMEZSEN SANA AHLAK DERSİ VERİR"

Konunun takipçilerinin affına sığınarak bir durumu aydınlatmak istiyorum forumdaşlarda bilsin istedim
şahsın paylaşmış olduğu dosyanın içinde bana ait olan liste ve linklerini burda ve diğer forumda umursamadan izinsizce ortaya dökmekteki
amacı ne olabilirki?
daha önce kendisine yazdım bana hakaret etti yine devam etti bunda utanma sıkılma edep gibi kavramlar yok bunu anlamış oldum.yine hadsizlliğinin üstüne gül kondurmağa devam ediyor.
Beğeni almak için emek hırsızlığı yapanın bende özrü yok ses çıkarmazsam kendime hakaret etmiş ve buna çanak tutmuş olurum/ruz.

"EDEPSİZE HADDİNİ BİLDİRMEZSEN SANA AHLAK DERSİ VERİR"
Yayınlar stabil değil bu arada donup duruyor

Guzel çalışma ama malesef kulanılan yayınlatın bağlantı kotası düşük olduğundan çok kişi bağlandığında yayınlar donuyor daha yüksek bağlantı kotası olan yayınları kullanmanı tavsiye ederim başarılar

500 elmada 2 çürük çıkmış ''güzell''...

Benim bağlantı hızım ethernet 100 mps şuan akıcı çalışıyor.

Farklı bi sitede moderatör var ben burda ne paylasirsam aynısını orda paylaşıyor.ismi entertainment.

V14 eklemeler yaptım.

81++ adet olan film arşivi eklendi.😇

10000 bin aşkın film arşivi eklendi şimdilik bu kadar.toplam içerik sayısı Kanal + film 19521.

Son düzenleme:
Bu site ve benzer sitelerdeki linkleri topladığım listedir.emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.illegal yayın yoktur. - backup- .m3u(17 bin film) - - - - - - - - - - - - -> - - - -
Güzel bipaylasim tesekkür ederim ellerine saglik

Geri