My m3u List 4k/QHD/vod/belgesel/film

nurxc

Paylaşımcı
Konular
10
Bu site ve benzer sitelerdeki linkleri topladığım listedir.emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.illegal yayın yoktur. - backup- .m3u(17 bin film) - - - - - - - - - - - - -> - - - -

Ekli dosyalar

• yabancı full.zip
    5.6 MB · Görüntüleme: 59
  • nurxc Portal 07-01.m3u
    5.9 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Bu site ve benzer sitelerdeki linkleri topladığım listedir.emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.illegal yayın yoktur.
Eline sağlık. Televizo'ya yükleyebileceğimiz bir liste yada kısa kod olsaydı şahane olurdu.

Televizio ile kullanmanızı tavsiye ederim.

Eline sağlık. Televizo'ya yükleyebileceğimiz bir liste yada kısa kod olsaydı şahane olurdu.
Televizio Back-Up dosyası ekliyorum o zaman favoriler filan ekli.ayarlardan yedekle yükle kısmından yükleyip yorum yazarsanız.

Bu site ve benzer sitelerdeki linkleri topladığım listedir.emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.illegal yayın yoktur. - backup- .m3u(17 bin film) -
Elinize emeğinize Sağlık

İndirmede sorun yaşayanlar için link ekledim

Bu site ve benzer sitelerdeki linkleri topladığım listedir.emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.illegal yayın yoktur. - backup- .m3u(17 bin film) - - .m3u - - -
Kardes bu dosyayi nasil url yapabiliriz

XTREAM IPTV v2.0.9 [Premium Arm7 32Bit] bunu Cep telefonumda kuramadım uygun değil diyor acaba 32 bit olduğu içinmi.

Geri