herkese merhaba
başlıkta yazan uygulama olan My dream tv uygulamasına paket yüklemeye çalışıyorum
forumdaki en popiler olan m3u linkini denedim
bu uygulamanın web sitesindeki forma yazdım mac adresinide yazdım cihazın
sunucu isminide yazdım onu rast gele yazdım m3u listesine ayit olan bir link olduğu için
sonra kayıt et dedim başarılı dedi ama cihazda liste ismi gözüküyor ismine tıklayınca kanallar gelmiyor ayar menüsü açılıyor sadece
sonra başka bir konu gördüm
1000 kişilik m3u şeklindeymiş
kullanıcı isimli şifreli ve ona göre link vardı
onu girdim busefer diziler tv film gibisinden bişey geldi seçenek ama burada da kanallar olsun dizi kısmı olsun yüklenmiyor
bir yerde bişeyler ters gidiyor ama onu çözeceğim elbet
cihaz dreamstar mastır ip tv
3 yıl önce aldım
linux işletim sistemli
dışarıdan uygulama yüklemeye izin vermiyor
sizden rıcam
My dream TV Uygulamasına girebileceğim aktif çalışan tv listesi rıcam olacaktıı
kullanıcı isimli şifreli ona göre link ve mac adresiyle giriliyor mac adresi benim ekranda çıkıyor zaten
başlıkta yazan uygulama olan My dream tv uygulamasına paket yüklemeye çalışıyorum
forumdaki en popiler olan m3u linkini denedim
bu uygulamanın web sitesindeki forma yazdım mac adresinide yazdım cihazın
sunucu isminide yazdım onu rast gele yazdım m3u listesine ayit olan bir link olduğu için
sonra kayıt et dedim başarılı dedi ama cihazda liste ismi gözüküyor ismine tıklayınca kanallar gelmiyor ayar menüsü açılıyor sadece
sonra başka bir konu gördüm
1000 kişilik m3u şeklindeymiş
kullanıcı isimli şifreli ve ona göre link vardı
onu girdim busefer diziler tv film gibisinden bişey geldi seçenek ama burada da kanallar olsun dizi kısmı olsun yüklenmiyor
bir yerde bişeyler ters gidiyor ama onu çözeceğim elbet
cihaz dreamstar mastır ip tv
3 yıl önce aldım
linux işletim sistemli
dışarıdan uygulama yüklemeye izin vermiyor
sizden rıcam
My dream TV Uygulamasına girebileceğim aktif çalışan tv listesi rıcam olacaktıı
kullanıcı isimli şifreli ona göre link ve mac adresiyle giriliyor mac adresi benim ekranda çıkıyor zaten