Müzik içerikli m3u listesi

Merhaba m3u efsane olmuş emeklerinize sağlık bu turkce müzik kanallarında arma tv ile genç tv eksik onlarıda ekleyebilirmisiniz linklerini buraya bırakıyorum sevdiğim sanatçı çıkması için sitelerinde geziniyordum ya artık gerek kalmadı emeğinize sağlık
Bi de bu kanalı da ekleyebilirmisiniz

İkisini de ekledim listeyi güncelleyebilirsiniz (y)

Arma ve Genç TV

@olcayyk

+1 Akıllı TV'yi de ekledim.

Herkese teşekkür ederim emeklerinize sağlık

Konu içerisinde atmış olduğum YouTube olan linkleri listemize ekleme konusunda destek olabilir misiniz ben kaç gündür uğraşıyorum ama başaramadım şimdiye kadar destek olan @Latte @tekkan @tıngırmıngır ve diğer arkadaşların hepsine teşekkür ederim emeklerinize sağlık hayırlı akşamlar herkese şimdiden hayırlı cumalar

Listeler bunlardir

Ekli dosyalar

• Muzik (1) (2).txt
    1.5 KB · Görüntüleme: 16
  • Muzik.txt
    104 bayt · Görüntüleme: 11
  • 242df4e6-aa04-4c3d-91ca-8bd0eb4aa634 (1).txt
    576 bayt · Görüntüleme: 10
  • Muzik (1) (1).txt
    1.5 KB · Görüntüleme: 9
  • Muzik (1).txt
    1.5 KB · Görüntüleme: 12
@hanci Üstad keşke konuya vakıf olsakta, yardım edebilsek. Burada teşekkürü hak eden biri varsa, o da @Latte dir.
Şahsım adına konuya pek bir faydamın dokunduğunu düşünmüyorum .

Saygılarımla.
Hayırlı cumalar.

**Yeni Eklenen Yabanıcı Müzik Kanalları:** 31/05/2025
29 adet.
- V2Beat Tv
- Parsa TVM20 TV
- Vevo Schlager Pop
- Vevo Pop
- 4 Fun TV
- Kiss TV
- Kuriakos Music
- 30A TV
- Biz Music
- 1 HD Music
- M2 Music
- Circle Country
- Kiss Kiss Italia
- Radio Piter Pan TV
- Ocko Express
- Ocko Gold
- Ocko TV
- NRG 91
- Baraza TV
- Tierra Mia
- Sky Folk
- Radyo Italia TV
- Kronehit TV
- Deejay TV
- Retro Music
- Radio Capital TV
- Q Music NL
- Spirit TV
- Magic TV

Son durum:

1748652945298

Emekleriniz için teşekkür ederim tekrardan.

Yeni eklenen kanallar için tekrar kurulum mu yapmak lazım, yenileme yapsak vs. kanallar otomatik ekleniyor mu ?
Linki ekledi iseniz yenileme yeterli, güncellenir.
Dosya olarak ekleme yaptı iseniz ,yeni dosya eklemeniz gerekir.

Vavoo eklentisini kimler yönetiyor mezzo mezzo live hd gitti octihede almanya izliyordum şimdi yoklar...

Vavoo eklentisini kimler yönetiyor mezzo mezzo live hd gitti octihede almanya izliyordum şimdi yoklar...
Bu konuyla alakası yok sorunuzun ama vavoo eklentisinden kastınızı daha net açıklar mısınız?

Bu konuyla alakası yok sorunuzun ama vavoo eklentisinden kastınızı daha net açıklar mısınız?
ben sadece nikstream deposundan giriş yapıyorum tv box a oradaki vavoo eklentisi acıyordu mezzo live hd kanalını almanya vpn üzerinden . hollandayı deneyecegim tesekkürler..

Ek yapmak isterseniz eklemek istediğiniz müzik kanallarının bilgilerini yani URL adresi ve ismi ya da hazır bir liste gibi bana iletebilirsiniz.

HTTP:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bu benim m3u listesi oluşturma ve düzenleme için oluşturduğum proje sayfam.

Bulduğunuz müzik kanallarının m3u8 adreslerini buradan birer kanal gibi ekleyerek liste oluşturabilirsiniz.
Oluşturduğunuz listeleri kaydedip bana iletirseniz size verdiğime ek yaparım ve siz aynı adresten kullanırken her seferinde listedeki kanallar yeni eklenenlerle birlikte artarak güncel kalır.
h ttps://gitlatte.github.io/m3ueditor çalışmıyor

Geri