Müzik içerikli m3u listesi

Destek olmaya çalışanlara teşekkür ederim geliştirme yapamadık ben konuya hakim değilim ilk mesajda olan link kadar gelistirebildik konu burda yardımcı olmak isteyen olursa müzik konusunda ekleme yapabilirlerse sevinirim herkese hayırlı günler kolaylıklar diliyorum @Latte
@sakultah @tekkan @tıngırmıngır
Emeklerinize sağlık teşekkürler

@hanci çalışmayan 2 kanalı sildim. Yabancı Müzik kategorisinde 26 kanal ekledim listeye.
Uygulama içerisinden oynatma listesini güncellemeniz yeterli.

Yeni eklenen yabancı müzik kanalları:

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

@hanci çalışmayan 2 kanalı sildim. Yabancı Müzik kategorisinde 26 kanal ekledim listeye.
Uygulama içerisinden oynatma listesini güncellemeniz yeterli.

Yeni eklenen yabancı müzik kanalları:

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Bu listeyi m3u adresi olarak eklemek için hangi kısayolu kullanacağız ?

Liste gerçekten çok ama çok keyifli olmuş, gece denedim sadece tek kanal açılmadı.

Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...

Olumlu geri dönüş için teşekkürler tivi turk açılmıyor yayında problem var galiba kontrol edeceğiz
Tivi Türk açılıyor ama seste problem var gibi biraz fakat şu anda film var.

Liste gerçekten çok ama çok keyifli olmuş, gece denedim sadece tek kanal açılmadı.

Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...
İyi eğlenceler.

Çalışmayanları fark ettiğinizde isimlerini yazarsanız varsa yenisiyle değiştirebilir ya da listeden kaldırabilirim.

Klasik müzik kanalları da olsa , idamesi çok zorluk çıkarmayacaksa tabii...
Classical Harmony
Mezzo
gibi
Fırsat bulursam yine aktif listelere bir göz atarım kullanıcı ve şifreye bağımlı olmayanlar varsa bu tarzda bulduklarımı ilave yaparım elbette.

Slm su ana kadar yaptıklarınız için çok ama çok teşekkürler , saygilar , sevgiler. Birde rica; Medici tv ve Mezzo live HD kanallarını çözebilecek Yayınlayacak bir arkadaş var mi

**📢 Changelog: Yeni Eklenen Yabancı Müzik Kanalları**

### 🆕 **Yeni Eklenen Kanallar**

1. **Stingray: Hitlist (Original)** – En güncel hitleri keşfedin.
2. **Vevo Pop (Original)** – Pop müziğin en iyileri burada.
3. **Stingray Greatest Hits (Original)** – Zamansız hitleri dinleyin.
4. **CLUBBING TV (Original)** – Elektronik müzik dünyasına adım atın.
5. **Stingray: Remember the 80’s (Original)** – 80’lerin unutulmaz parçaları.
6. **Qwest TV (Original)** – Caz ve klasik müziğin ustalarıyla buluşun.
7. **NOW Rock (Original)** – Rock müziğin en iyi parçaları!
8. **NOW 70s (Original)** – 70’lerin efsanevi müzikleri burada.
9. **Vevo Latino (Original)** – Latin müzik severler için özel bir kanal!
10. **Qello Concerts by Stingray (Original)** – Canlı konserlerle müzik deneyimini yaşayın.
11. **Flamenco Auditorio (Original)** – Flamenko ritimleriyle tutkunuzu keşfedin.
12. **NOW 80s (Original)** – 80’lerin ruhunu yeniden yaşayın!

Ayrıca listeyi Cloudstream Latte/sinetech deposu içerisine de Müzik Kanalları adında canlı tv eklentisi olarak da ekledim.

Merhaba m3u efsane olmuş emeklerinize sağlık bu turkce müzik kanallarında arma tv ile genç tv eksik onlarıda ekleyebilirmisiniz linklerini buraya bırakıyorum sevdiğim sanatçı çıkması için sitelerinde geziniyordum ya artık gerek kalmadı emeğinize sağlık
Bi de bu kanalı da ekleyebilirmisiniz

Son düzenleme:

Geri