Mortal Kombat

Thanos

Paylaşımcı
Konular
71
Atari salonunda hangi Mortal Kombat karakterini seçerdiniz?( Yıl 97/98)
Ben genelde Sub-Zero'yu seçerdim ama yan kola biri gelip benimle eşleştiğinde ve onunla baş edemeyeceğimi anladığımda Sonya'yı seçerdim.
Sonya'nın bacakla kıskaç hareketi vardı; hızlı ve dikkatli bir şekilde tekrarlandığında kimse ondan kaçamıyordu.
Sub-Zero'yu seçtiğinizde ve eğer dövüş köprüdeyse; gökyüzünde süpürgesi ile uçan bir cadı da gözünüzde iliştiyse; iki raundu da'' Perfect'' aldığınızda ve rakibi tam öldürmeden dondurduğunuzda ve ölüm hareketiyle rakip buz halindeyken kafasını koparıp bitirdiğinizde; köprünün altında Yeşil Ninja ile karşılaşıyordunuz. Tabii bu söylediklerim bütün şartların oluşmasına bağlıydı( Cadının geçmesi, İki raundun da perfect alınması ve Donmuş rakibi ölüm hareketiyle bitirmek) Hatırladıklarım bunlar :)
Varsa bu konuda düzeltme yapmak isteyen ya da ekleme yapmak isteyen, buyursun!

Street Fighter kadar oynadığım bir oyun değildi ancak yine de çok oynardık tabii ki. Mortal Kombat 2'de (Amiga'da) Liu Kang'i seçerdim ancak yeni nesillerde Mileena ve Scorpions favorilerim.

Street Fighter candır :)

Ekli dosyalar

• photo_2025-02-11_23-54-12.jpg
    photo_2025-02-11_23-54-12.jpg
    97.6 KB · Görüntüleme: 14
Street Fighter kadar oynadığım bir oyun değildi ancak yine de çok oynardık tabii ki. Mortal Kombat 2'de (Amiga'da) Liu Kang'i seçerdim ancak yeni nesillerde Mileena ve Scorpions favorilerim.
Benim oynadığım Mortal Kombat 1'miş. Bahsettiğim olay da; 3.30'da başlıyor. Sonra zaten yavaş yavaş Atari salonları Valilik kararlarıyla kapatılmaya başlandı; Lunaparklar harici Atari salonları da pek kalmadı. Evde cihaz da olmayınca oynayamadım.
Street Fight'da da ya Balrog ya da Blanka'yı seçerdim; Ken ve Ryu'nun ( Tak Tak) hareketi diyorlardı galiba havada döner halde tekme; o bana zor geldiği için bunlarla oynayamıyordum. Hep de onlarla oynamak istemişimdir ama bir türlü hareketi beceremiyordum. :)

An itibariyle street fighter oynanan ortamdayım
Bizim favori karekter Ken
Online oynuyorlar rank kazancağız muhabetine karekter açmak için
bayağı zaman geçiyor

Geri