☪️➕ Mor Plus ♾️ ⚽[ Birleşti ] ⚽

sayın admin bende donmalar oluyor.,benden mi kaynaklanıyor acaba
Üstad öncelikle ''Admin'' olmadığımı belirtmek isterim. Donma sorunu verdiğim linkler ile alakalı değildir. Sizinle de alakalı olduğunu sanmıyorum.

Neyse ki benim hafızam iyi reis. ;)

Hocam kısa link için mth.tc sitesi çok kullanışlı, hem URL hemde kısa isim güncelleme yapabiliyorsunuz, uzun zamandır kullanıyorum, forumda konusunu da açmıştım, birçok arkadaş kullanıyor, deneyebilirsiniz, link unutma vs dersiniz olmaz istediğiniz gibi kısa URL lerinizi yönetebilirsiniz.

Hocam kısa link için mth.tc sitesi çok kullanışlı, hem URL hemde kısa isim güncelleme yapabiliyorsunuz, uzun zamandır kullanıyorum, forumda konusunu da açmıştım, birçok arkadaş kullanıyor, deneyebilirsiniz, link unutma vs dersiniz olmaz istediğiniz gibi kısa URL lerinizi yönetebilirsiniz.
@aka89 reis sende mtc kısa linki buradan paylaşabilirsin herkes faydalansın

@aka89 reis sende mtc kısa linki buradan paylaşabilirsin herkes faydalansın
Hocam direk kaynak linki oluşturan eklerse daha sağlıklı olur, link değişirse sadece siz link güncelleme yaparsınız, diğerleri eski mth.tc linki üzerinden aynı şekilde devam edebilirler. Sizin yapmanız gerekli ki daha sonrasında URL yönetimi olsun.

Bunu izlerken VPN kullanmanızı tavsiye ederiz. İyi seyirler

Arkadaşlar Sezona Hazırız... 👏
☪️➕ Mor Plus Vpn ♾️
Anonim ⚽ Hazır M3U ⚽ sadece VPN ile çalışan dosyamızı playerinize yükleyip izleyebilirsiniz.
Herkese hayırlı olsun.. Şimdiden Neşeli Mutlu bir sezon geçirmeniz dileklerimle.. İyi seyirler olsun...

Kısa Linkler

Sagol varol, listenin yarisi calismiyor, vpn li de vpn sizde denedim. Feed, mac zamani, 4k gibileri acilmiyor malesef. Tesekkurler paylasim icin, mor1 4k mac verdigi zaman bazi yayinlar bitrate si yuksek olan yayindan eklemeniz mumkunmu? Sadece bitrate degeri yuksek olan mor1 olsa bile yeter benim icin :)

Üstad öncelikle ''Admin'' olmadığımı belirtmek isterim. Donma sorunu verdiğim linkler ile alakalı değildir. Sizinle de alakalı olduğunu sanmıyorum.
Tekkan kardeş , ben biraz teknoloji özürlüsüyüm hatam veya yanlış ifadem varsa özür dilerim.Hürmetlerimle

Geri