Modlu uygulama cihazla uyumlu değil hatası

Babacan27

Üye
Konular
10
İyi forumlar dilerim herkese alpsmart as 516 androıd tv box cihazım var asphalt 8 mod apk yüklemek istedigim de hata veriyor. Bu sürüm cihazla uyumlu deil hatası yardımcı olurmusunuz? Belki 64 bit veye x86 işlemci hatasıdır ye tahmin ediyorum ama bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
İyi forumlar dilerim herkese alpsmart as 516 androıd tv box cihazım var asphalt 8 mod apk yüklemek istedigim de hata veriyor. Bu sürüm cihazla uyumlu deil hatası yardımcı olurmusunuz? Belki 64 bit veye x86 işlemci hatasıdır ye tahmin ediyorum ama bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Tahmininiz nispeten doğru . İşlemciden ziyade, işletim sisteminden dolayı alırsınız bu hatayı. Cihazınıza uygulama bulup-yüklerken armeabi-v7a olmasına dikkat ederseniz , sorun çıkmayacaktır.
Tahmininiz nispeten doğru . İşlemciden ziyade, işletim sisteminden dolayı alırsınız bu hatayı. Cihazınıza uygulama bulup-yüklerken armeabi-v7a olmasına dikkat ederseniz , sorun çıkmayacaktır.

Oyla 0
Çözüm
Cevabınız çok teşekkür ederim. Onu nasıl anlayacağım peki.

Oyla 0
Güzel soru . Uygulama indirdiğiniz yerler de açıklama kısmında ( armeabi-v7a ) bu yazsa da , çoğu yer de malesef yazmamaktadır. Bu da zaman kaybı vs şeylere yol açmaktadır. Bunun önüne geçmenin yolu arama yaparken Örn: Aliveli armeabi-v7a diye aratma yaparsanız boşa vakit harcamış olmazsınız. Aksi taktirde indirip kurmaya çalışırken tecrübe etmek zorunda kalırsınız.

Oyla 0
Güzel soru . Uygulama indirdiğiniz yerler de açıklama kısmında ( armeabi-v7a ) bu yazsa da , çoğu yer de malesef yazmamaktadır. Bu da zaman kaybı vs şeylere yol açmaktadır. Bunun önüne geçmenin yolu arama yaparken Örn: Aliveli armeabi-v7a diye aratma yaparsanız boşa vakit harcamış olmazsınız. Aksi taktirde indirip kurmaya çalışırken tecrübe etmek zorunda kalırsınız.
Teşekkür ederim

Oyla 0
Apk dosyalarını zip dosyası açan bir yazılımla açabilirsiniz, apk aslında uygulama için gereken tüm dosyaların ziplenmiş halidir diyebiliriz.
Zip dosyası açar gibi Apk dosyanızı açtığınızda içinde "lib" klasörü olur genelde.
1748200360595
Bu klasöre girdiğinizde de uygulamanın desteklediği türleri görebilirsiniz.
1748200189340
Bu şekilde hepsi varsa, tüm cihazlarda çalışabilmesi gerekir.
Bazılarında sadece 1 ya da 2 tane olabilir.
İndirdiğiniz sitede bu bilgi verilmediyse bu klasörlerden cihazınıza uygun olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Oyla 0
Arm7 yoktur lib dosyasinda ondan açmaz box için arm7 lazım

Oyla 0
Kısacası indirdiğiniz yer de bu bilgiler açıktaysa, armeabi-v7a ibaresine dikkat edin . Öyle indirin.

Ekran grnts 2025 05 25 223523xxx

Oyla 0

Geri