Yardım Modem tavsiyesi

V58

Üye
Konular
12
Geçmiş bayramınız mübarek olsun ben yeni modem alıcam TT hat ve modemini kullanıyorum fakat modem hiç hoşuma gitmiyor ve yemin ederim ama ispatlayamam modemle alakalı bi sorun var.

Neyse uzatmıyım 2.000₺ kadar param var adsl ve vdsl olan sağlam iş yapar yormayacak düşündürtmeyecek bir modem almayı düşünüyorum marka takıntım yok güzelse alırım fiber gelsede bağlatmam diye düşünüyorum 50mb hız yeter bana şuanda zaten 28mb falan veriyor 32lik yetiyor bana şuanda tavsiyeniz varmı?

@V58 tavsiye cihaz evet ADSL/VDSL modem. Kullanıcı yorumlarını ve özellikle de doğrulanmış satın alımlarını okuyun lütfen. Herkesin tecrübesi aynı olmayabilir elektronik cihazlarda ama genel olarak sorun yaşadığınız konularla ilgili yorumlar varsa dikkate alın.

Bütçeniz ile aradığınız özelliklerde rahatça modem alabilirsiniz. En çok satılan ve yorum sayısı fazla olanlara bakın derim. Puanlamasına her zaman aldanmamak gerekiyor ama yine de şahsen ben her yorumu okumaya çalışırım genel bir fikir elde edebilmek açısından. Birden fazla popüler sitede aynı ürünü alanların yorumlarını dikkate alırım.

Bunlar dışında @QCerberusQ 'un tavsiye ettiği modem işinizi görebilecek bir cihaza benziyor. Eğer alt yapınızda sorun yoksa ve tek sorun kullandığınız mevcut modemde ise çare olabilir.

vdsl için
Geçmiş bayramınız mübarek olsun ben yeni modem alıcam TT hat ve modemini kullanıyorum fakat modem hiç hoşuma gitmiyor ve yemin ederim ama ispatlayamam modemle alakalı bi sorun var.

Neyse uzatmıyım 2.000₺ kadar param var adsl ve vdsl olan sağlam iş yapar yormayacak düşündürtmeyecek bir modem almayı düşünüyorum marka takıntım yok güzelse alırım fiber gelsede bağlatmam diye düşünüyorum 50mb hız yeter bana şuanda zaten 28mb falan veriyor 32lik yetiyor bana şuanda tavsiyeniz varmı?
Vdsl için ise o fiyat bandında tek kralı Keenetic Omni ,birde 5ghz olan yukarıda verilen Tenda.
Kenetic Omni yazılımsal 2 ayda yaklaşık güncelleme verir.Özel vdsl hat ayarı Snr var.Özel dns servisleri vs yazılımla birçok özellik kısaca yazılımda daha iyisi yok..Omni serisinin tek eksi yönü sadece bu alt modelde 5ghz yok .
Tenda en önemli artısı 5ghz var.Wifi gücü doğal olarak iyi olacaktır.
Karar sizin yazlım veya wifi ,yorumları satış sitelerinden bakın yinede.Başka modeme bakmayın bu fiyata en iyisi bunlar.

Son düzenleme:
vdsl için

Vdsl için ise o fiyat bandında tek kralı Keenetic Omni ,birde 5ghz olan yukarıda verilen Tenda.
Kenetic Omni yazılımsal 2 ayda yaklaşık güncelleme verir.Özel vdsl hat ayarı Snr var.Özel dns servisleri vs yazılımla birçok özellik kısaca yazılımda daha iyisi yok..Omni serisinin tek eksi yönü sadece bu alt modelde 5ghz yok .
Tenda en önemli artısı 5ghz var.Wifi gücü doğal olarak iyi olacaktır.
Karar sizin yazlım veya wifi ,yorumları satış sitelerinden bakın karar sizin.Başka modeme bakmayın bu fiyata en iyisi bunlar.
Omni de 5ghz olsa diğerleri rakip bile değil keşke 5ghz olsaydı

Ben tenda v12 kullanıcısıyım eğer üst düzey bir internet kullanicisiysaniz çok cihazıniz varsa pek tavsiye etmiyorum kararsızlıklar yasaya biliyor içine keenetic sahip olduğu çoğu özellik kurulamıyor bağlanan cihazlar üzerinden ayar yapamıyorsunuz ayni zamanda mobil uygulaması yok he şuan icin benim icin idare ediyor ozamanki maddi durum buna yetti bunu aldım ama şuan modem alacak olsam keenetic alırım hatta imkan çoksa wifi 6 modem alırım .

Şimdi tenda da düşündürdü çünki bende bağlanan cihaz çok kennetic de de 5g yok oda bağlantıda kopmalar yapabilir teknolojik şeyler çok bende başka tavsiyeniz varmı

Şimdi tenda da düşündürdü çünki bende bağlanan cihaz çok kennetic de de 5g yok oda bağlantıda kopmalar yapabilir teknolojik şeyler çok bende başka tavsiyeniz varmı
Türk Telekom bı ara sadece TT modemlere izin veriyordu düzeltildi mi o

Reklam niteliğinde değildir sadece karşılaştırma içindir.. Lakin son teknolojiyi takip etmekte faydası olur.
keenetic omni/extra karşılaştırması >

Keenetic Extra DSL (KN-2112) Modem Fiyatları >

• Beğen
Tepkiler: V58
Reklam niteliğinde değildir sadece karşılaştırma içindir.. Lakin son teknolojiyi takip etmekte faydası olur.
keenetic omni/extra karşılaştırması >

Keenetic Extra DSL (KN-2112) Modem Fiyatları >

İnanırmısınız az önce sipariş ettim az daha paraya kıydım düzgün olsun dedim Keenetic Extra DSL AC1200 Mesh Wi-Fi 5 VDSL2/ADSL2+ Modem Gigabit Fiber Yönlendirici 4×1Gbit/s, USB2.0 KN-2112

İnanırmısınız az önce sipariş ettim az daha paraya kıydım düzgün olsun dedim Keenetic Extra DSL AC1200 Mesh Wi-Fi 5 VDSL2/ADSL2+ Modem Gigabit Fiber Yönlendirici 4×1Gbit/s, USB2.0 KN-2112
Hayırlı olsun.Çok doğru bir karar.Keenetic marka cihazlar tak unut cihazlardır arkanıza bakmazsınız.

K.b yazamadım arkadaşlar yardımcı olmuş sağolsunlar en alt modeli Omni modeli bütçeye ve ihtiyaca göre üstünde modelleri daha var siz bütçeyi 2 bin deyince bende onu yazmıştım.En iyi modemi seçtiniz hayırlı olsun.Bir uzay gemisi gibi yazılımlarla herşeyi yapabilirsiniz😉İss değiştirmeyecek olmasam bende bir üst modelini alırdım.Keenetic var birde diğerleri güle güle kullanın.

Son düzenleme:

Geri