Millenicom mu Turknet Mi?

Millenicom mu Turknet Mi

• Millenicom

Oy: 2 18.2%
  • Turknet

Oy: 9 81.8%

• Kullanılan toplam oy
    11

Chef.Akdo

Üye
Konular
19
Yaklaşık 4 yıldır millenicom kullanıyorum hiçbir sorun yoktu ama 1 hafta önce kadar şuan ms cok yüksek oyun oynuyamiyorum hiz konusunda sorun yok ama ping degeri yüksek olduğu icin oyunlarda vs çok gecikme yaratiyor altyapım 55 mps destekliyor Turknet geçmeli miyim kullananlar yorum yapabilir mi?
Suan ki paketim 35 mps 570 tl

Bulunduğum bölgede sadece TürkTelekom altyapısı var. Ben hem Millenicom hem de Türknet kullandım. Açıkçası uygun ve sabit fiyat olanı tercih ettim. Aralarında hiçbir fark görmedim.

Yaklaşık 4 yıldır millenicom kullanıyorum hiçbir sorun yoktu ama 1 hafta önce kadar şuan ms cok yüksek oyun oynuyamiyorum hiz konusunda sorun yok ama ping degeri yüksek olduğu icin oyunlarda vs çok gecikme yaratiyor altyapım 55 mps destekliyor Turknet geçmeli miyim kullananlar yorum yapabilir mi?
Sizinde dediğiniz 1 hafta önce sorunlar başladı, aynı sorunu netspeed kullanıcısı olarak bende yaşıyorum. İki iss'in de bu sorun hakkında doğru düzgün açıklama yaptığını göremedim, netspeed siber saldırı var diyor ama bana kalırsa Türktelekom borçlar sebebiyle kota koyuyor.

Muhtemelen bende 4 senedir millenico dayım öncesinde turknetteydim ikisinin birbirinden farkı millenico daha çabuk dönüyor musteriye son 10 gündür nette problem var diyorlar ki iyileştirme yapılıyor ne zaman bitecek diyorum bilinmiyor muhtemelen 500 GB aşınca bize özel tatife uyguluyor bunlar neti fazla kullanması lar diye tabii bunlar benim kendi kanaatim cnku aynı binada TT var turknet var Superonline ve Vodafone da var birtek millenico da skinti var çok şükür hepsinin şifresi varsa sıkıntısız nete devam 🤣🤣🤣

Şuana kadar kullandığım iss listesini aşağıda linkini verdiğim mesajımda paylaşmıştım.
(Comnet firması mağdur etti. Mağdurlar gelin sarılalım.)

Kısa bir süre millenicom aboneliğim olmuştu. Bulunduğum lokasyon itibari ile internet performansın da bir sorun yaşamadım fakat millenicom firmasını dürüst bulmuyorum. Hatta kendilerini THH kanalı ile şikayet edip, davayı kazanarak para iadesi almıştım fakat onun bile yarısını iade etmişlerdi. Aslında mahkemeye verip kalanı da alırdım fakat mebla küçük diye uğraşmamıştım.

Bahsi geçen firma faturada hile yapmaktadır.
Bilindiği üzere operatör geçişlerinde herhangi bir taşıma ücreti veya aktivasyon ücreti ödenmemektedir fakat bu firma hileli bir şekilde aktivasyon ücreti almaktadır.

Örneğin; millenicom sizi aylık 300₺ fiyattan abone etti diyelim. Siz aylık internet ücretinizi 300₺ biliyorsunuz fakat işin aslı faturada öyle değil. Faturada internet ücretini 250₺ gösteriyorlar kalan 50₺ ücreti aktivasyon bedeli adı altında faturaya yansıtıp 10 eşit taksit şeklinde 500₺ olarak tahsil ediyorlar. Eğer bu firmada 10 aydan uzun süre kalacaksanız bu durum muhtemelen sizin için bir sorun teşkil etmez fakat diyelim ki firmadan memnun değilsiniz ve Btknın onay verdiği süre olan 3 ay bitiminde farklı bir firmaya geçmek istediğinizde son faturanız da kalan 7x50=350₺ ekstra bir ücret ile karşılaşacaksınız. (Rakamlar tamemen temsilidir) Esasında bu durum e-devlet onay aşamasında sözleşmede bildirilmektedir. Burada abest olan durum şudur ki, kampanya afişlerinde internet fiyatı misal aylık 300₺ diye yayın yapıyorlar fakat rakamlar faturada farklılık içermektedir. Firma yalan reklam yaparak dürüst davranmamaktadır. Keza THH neznizde de haklılığım sabittir.

Güncel olarak durumlar bu şekilde midir bilemem fakat yine de firmaya geçmeyi düşünen arkadaşların bilgilerine sunarım.

Son düzenleme:
Turknet ve Vodafonefiber vpn proxy istemeyen iss

2019 yılından beri Millenicom kullanıcısıyım ilk firma genel olarak başlarda iyiydi bulunduğum bölgede Türkcell süper online altyapısını kullanıyorlar 50 mbps kullanıyorum hız ile ilgili veya alt yapı ile herhangi bir sorun yaşamadım ancak ilk kullanmaya başladığımda yapmış olduğumuz sözleşme gereği kullanıcı hizmet aldığı süre boyunca modemi ücretsiz kullanmaktadır diye sözleşmede belirtseler bile son 2-3 yıldız fiber modem kullanım ücreti almaktadırlar. Tükecitici hakem heyeti başvursam dahi sonuç alamadım ancak cimere yazdım 574 TL gibi bir tutar iade ettiler ancak üceti almaya devam edeceklerini söylediler bu yüzden firmadan memnun değilim kesintisiz bir gün dahi faturamı ödememezlik yapmadığım halde yapılan sözleşmede ücretsiz modem kullanıma sunulacaktır dese dahi ücret alıyor haksız kazanç sağlıyorlar. Bence yanlış kablo nete bakıyorum veya Turknet'e ping olayı online oyun oyunlar için daha iyi bakalım ne olacak

Sorunun ISS kaynaklı olduğuna eminseniz, Turknet iyi olur. Tabi o da şans işi. Her şehirde bölgeden bölgeye verdikleri hizmet kalitesi değişiyor. Ben TT altyapısı ile Kablonet kullanıyorum. Müstakil ev olduğu için Kablonet altyapısı yok maalesef.

Bien content kullanabiliyorsun en azından istediğin yerde tv ayağın altında.

Hocam bence suan sana vaad edilen hizi layikiyla aliyorsan hic hareket etme ben dsmart tan telekoma gectim 2 yillik taahutlu. ama bitince tekrar dsmart yaparim memnundum fiyat icin degisiklik yaptim 2008 den beri kullaniyordum. tavsiyem memnunsan hic hareket etme.

Hocam bence suan sana vaad edilen hizi layikiyla aliyorsan hic hareket etme ben dsmart tan telekoma gectim 2 yillik taahutlu. ama bitince tekrar dsmart yaparim memnundum fiyat icin degisiklik yaptim 2008 den beri kullaniyordum. tavsiyem memnunsan hic hareket etme.
Hız konusunda sorun yok da cok yüksek ping var internet de online oyun oynatmıyor film vs de pingden kaynaklı çok geç açılıyor

Millenicom müşteri hizmetleri ve sorun çözümü açısından çok kaliteli ve iyi bir firmaydı ancak socar denen şirket onları alınca çok bozdular bunun dışında alt yapı hepsinde telekom tekelinde olduğu için hızlarda çok bir oynama olmuyor.

Geri