Öneri Microsoft Store'dan Ücretli Uygulama İndirme & Kurulum Yöntemi

tekkan

Paylaşımcı
Konular
79

Selamlar

Bu yöntemle Microsoft Store 'dan ''Win İPTV Player Pro''yu İndirdim ve yükledim işlem başarılı . İlgili resim en altta eklenmiştir.

Kaynak:

Microsoft Store'dan ücretli uygulama indirme/kurulum​

Not: Bu, harici lisans denetleyicisi gerektiren uygulamalarda çalışmaz; yalnızca Microsoft hesabınız üzerinden lisans denetimi yapan ve bunlara sahipseniz bu uygulamalar için çalışır.

Gereksinimler​

Prosedür​

Adım 1 - appxbundle'ı alma​

İndirmek istediğiniz uygulamanın ms store bağlantısını alın (ben gidin ve bağlantıyı yapıştırın ve düğmeye tıklayın.
UFZjwI2.png

Şimdi düğmeye tıkladıktan sonra, aşağıda farklı dosya bağlantıları görebilmelisiniz, aradıklarımız .appxbundleveya ile bitenlerdir .msixbundle, bunları bulmanın hızlı bir yolu kısayol tuşunu kullanmak Ctrl + Fve bunları aramaktır ve tarayıcı bunları vurgulayacaktır. En son sürümü indirin.
fDvPjeZ.png

İndirme tamamlandığında, indirdiğimiz dosyayı yüklemeyi deneyin. (Bir hata göreceksiniz, ancak kılavuzu izleyerek düzeltilecektir)

Adım 2 - WSAppBak Kullanımı​

Şimdi dosyayı yüklemeyi denedikten sonra, satın aldığınız Microsoft hesabıyla oturum açmanızı isteyeceğini fark edeceksiniz, bunu atlatmak için gereksinimler bölümündeki bağlantıdan indirilebilen WSAppBak'ı kullanacağız.
İndirdikten ve zip'i çıkardıktan sonra, çıkarıldığı dizine gidin ve .'ı çalıştırın WSAppBak.exe.
YvM8Z6V.png

Aşağıda bulacağımız uygulama yolunu sorması gerekir.

Adım 2a - Uygulama yolunu bulma​

C:\Program Files\WindowsApps\Burada yapmayacağım şey, ne yaptığınızı bilmiyorsanız riskli olabileceğinden, dizin için sahiplik izni almanızı gerektiren birkaç öğretici olabilir . Bunun yerine gereksinimler bölümünden indirilebilen WizTree'yi kullanacağız. İndirdikten ve yükledikten sonra, C: sürücüsünü seçtiğinizden ve tarama düğmesine tıkladığınızdan emin olun
iG84dpF.png

. Düğmeye tıkladıktan sonra, öğesine gidin C:\Program Files\WindowsApps\ve indirmek istediğiniz uygulama için klasörü bulmaya çalışın, her uygulama için farklı olacaktır ancak benim durumumda 2949193320E78.BestPlayer8.1_7.6.4.0_x64__pg6a145mvhp7p, klasörü bulduktan sonra sağ tıklayın ve "Yolu Kopyala" seçeneğini seçin, bunu 2. adımda ulaştığımız cmd penceresine yapıştırabileceksiniz ve enter'a basın.

Şimdi çıktı yolunu soracak, bir klasör olduğundan emin olun çünkü bu programdan 4 farklı dosya alacağız.
Jw2pv6i.png

Çıktı yolunu girdikten sonra enter'a tıklayın ve bir pencere açılıncaya kadar bekleyin
6Vd7b6G.png

ve None'a tıklayın. sonra cmd'nin gösterilmesini bekleyin, Press any key to exitbu programın ihtiyacımız olan dosyaları başarıyla ürettiği anlamına gelir ve şimdi kapatabilirsiniz.

Çıktı olarak girdiğiniz klasöre gitmelisiniz ve bir sonraki adıma geçmeden önce 4 farklı dosyanız olmalı. Benimkiyle aynı
5286W0E.png

Adım 3​

Herhangi bir şey yapmadan önce, 1. Adımda yüklemeye çalıştığımız uygulamayı kaldırdığınızdan emin olun.
Dosyaları aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterilen sırayla çalıştıracağız, .pfx, .cer, .appx.
JPrXvTb.png

U95hNcB.png

Kurulum sırasında ilk sayfadaki Yerel Makine'ye tıkladığınızdan ve ardından tüm alanları varsayılan olarak bıraktığınızdan ve dosya kurulana ve içe aktarılan mesajı alana kadar sonraki'ye tıklamaya devam ettiğinizden emin olun. Bunu .pfx dosyası ve ardından .cer dosyası için yapın. Bunlar, Windows'un herhangi bir Microsoft mağaza uygulaması için kontrol ettiği sertifikalardır. Bundan sonra .appx dosyasını yüklemeye devam edebilir ve umarım herhangi bir hatayla karşılaşmazsınız. Uygulama normal şekilde yüklenmeli ve çalıştırdığınızda uygulamayı tam olarak kullanabilmelisiniz.

Win İPTV Player Pro

Win2

Win PTV Player Pro

Son düzenleme:

Geri